Ok. Inteles, enjoy. A schimbat cineva pana acum un bec de proiector? Si cat costa? Am auzit ca-i scump tare.
[split] mergeti cu proiectoarele aprinse?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
am vrut sa-mi pun eu becuri de ceata.
el mi-a montat alarma pe golan si discutam. mi-a recomandat sa-mi iau doar halogene FOARTE bune deoarece 100ron doar schimbatul unui bec ars :d.
avea un clent care a dat 80ron pe proiectoare in piata si dupa 2 luni arse ambele becuri. )
un bec sau ambele becuri schimbate, acelasi pret. a zis ca e rupere de oase la demontarea barii fataDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
in caz ca nu m-am exprimat corect "100ron doar schimbatul unui bec ars" + becul cu pricina . ca sa ajungi la bec, trebuie data jos bara fata, asa mi-a zis. poate ma insel, astia care ati schimbat bara fata, ce ziceti?
asa mia zis meseriasul si nu avea de vinzare sau intentia de ami vinde/schimba ceva legat de faruri ceata.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by mareomOmule, tu intelegi ca eu nu am spus ca ajuta, am spus ca ma simt eu mai bine cu ele aprinse
cum pot sa te faca proiectoarele de ceata sa te simti mai bine?
Comment
-
Originally posted by dsignnu imi vine sa cred ca niste moderatori ai unui forum (care ar trebui sa fie niste lideri de opinie) incalca si sustin incalcarea legii in mod flagrant. Domnilor, la lege spune ca folosesti proiectoarele de CEATA atunci cind e CEATA, PLOAIE abundenta, NINSOARE, etc. Daca voi mergeti cu ele aprinse ca asa vrea muschiuletul lui nea Dogy, atunci de ce nu mergeti mai pe contrasens?
Mergeti mai pe contrasens, ca asa vrea muschiuletul vostru, ca e masina voastra si faceti ce vreti cu ea si va doare la basca de lege.
Cineva de aici ar trebui sa mai treaca nitel pe la scoala, prin clasa a7a, unde la fizica se invata cite ceva despre dispersia luminii. Forma oglinzii din proiectorul de ceata face ca lumina degajata de acesta sa fie deranjanta indiferent de reglaj. Lumina dintr-un proiector de ceata are un grad foarte mare de dispersie, de aia nici nu poate sa bata la mai mult de citiva metri in fata. Asta inseamna ca lumina respectiva se "sparge" in toate directiile, rezulta ca NE DERANJEAZA
Tare m-as bucura sa va luati amenda de rigoare in tarile cu apa calda la robinet... Sunt sigur ca v-ati lecui de fitele de prost gust...
Sunt de acord, denivelarile se vad mai bine atunci cind mergi cu viteza redusa, insa la viteza mare sunt complet inutile aceste proiectoare. V-as tine o lectie despre cum se adapteaza ochiul la diferentele de luminozitate, insa comportamentul unora dintre voi ma lasa sa cred ca IQ-ul vostru nu permite acest lucru...
Comment
-
Dogy_10, nu are rost sa te obosesti degeaba. Cand stau si ma uit la post-ul lui ofc (), chiar ma gandesc ca dsign are dreptate in legatura ci IQ-ul unor persoane de pe forum. Multe as vrea sa scriu acuma, dar chiar nu vreau sa jignesc pe nimeni asa ca ma voi rezuma in a repeta ce ai scris tu mai ceva mai inainte: s-a poluat forumul cu tot felul de useri. Eu sincer as propune inchiderea acestui thread, pt ca oricum nu se poate ajunge la nici o concluzie. Pentru orice argument exista si un contraargumentsigpic
Comment
-
Daca mai vad pe aici jigniri si offtopic, incep sa impart warnuri si nu o sa va placa.
Comment
-
Originally posted by mareomOmule, tu intelegi ca eu nu am spus ca ajuta, am spus ca ma simt eu mai bine cu ele aprinse
Cu stopul de ceata de ce nu mergeti?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by mareomEu sincer as propune inchiderea acestui thread, pt ca oricum nu se poate ajunge la nici o concluzie. Pentru orice argument exista si un contraargument
cred ca toti s-au facut intelesi:
- unii vor sa dispara locul acela negru de jos
- pe unii ii deranjeaza proiectoarele de ceata aprinse
- unii pur si simplu vor sa mearga cu ele aprinse sau ca asa vor ei sau "asa vrea muschii lor"
- la unii politia le-a zis sa foloseasca si faza scurta concomitent cu proiectoarele
- daca sint reglate, nu deranjeaza, undeva la 2-3 metrii in fata
- in lege scrie scrie ca proiectoarele se folosesc doar daca este vizibilitate scazuta. dar legea se si poate intrepreta
- unii zic ca se vede mai bine pe timp de noapte si la viteza
- unii zic ca ar trebui sa mergem cu ele stinse din respect pentru ceilalti
- unu a amenintat cu 4 proiectoare rally pe capota )
- "la urma urmei e masinamea si umblu cum vreau eu"
- s-au dat linkuri de la noul cod rutier
- unii s-au simtit jigniti, si oricum vor merge cu proiectoarele aprinse
- unii sint de acord cu orice lumina in plus care ajuta
- s-a cazut de acord ca folosirea proiectoarelor duce inevitabil la arderea unuia din cind in cind si asta ridica cheltuieli destul de piparate
- "ma simt eu mai bine cu ele aprinse" si asa a aparut fetishismul
- s-au date exemple de fizica, poll in IQ-uri, palose si mirosit ciorapi
a inceput sa se simta tensiunea si ceilalti participanti care doar au facut lectura, au intervenit incercind sa aplaneze situatia, degeaba, evident. asta pina a aparut nenea andrei care a inceput sa ameninte cu warn-uri si evident ca to degeaba, au inceput sa apara si babe in posturi )
sper ca in acest rezumat am reusit sa prind esentialul.
propun baterea in cuie a acestui thread.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Eu stateam cu un amic de la circulatie in sosea....seara...si vine unul cu proiectoarele aprinse,si-i zic...ia-l pe asta...de ce umbla cu proiectoarele ca nu e ceata afar,sau vizibilitate redusa,la care el imi raspunde "Da ce are?"
Daca inchid threadul,toate discutiile au fost fara nici un rost,nu s-a ajuns la nici o concluzie...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment