Ca sa dispara locul ala negru din fata aprinde proiectoarele.
[split] mergeti cu proiectoarele aprinse?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
[split] mergeti cu proiectoarele aprinse?
-
scrie in noul cod rutier ca se aprind cand vizibilitatea este scazuta...pe timp de ceata sau ploaie...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Da, dar nu zice ca nu trebuie folosite, ci doar ca trebuie folosite pe timp de ceata sau vizibilitate redusa.
Comment
-
Bah, hai ca va lamuresc eu, ca pe mine m-a oprit politia ca meream numai cu proiectoarele. Mi-a spus ca trebuie sa merg obligatoriu cu farurile aprinse dar daca vreau pot si cu farurile si cu proiectoarele si nu e nici o problema. Tipu a fost de treaba si m-a iertat, asa ca am plecat de acolo si cu faruri si cu proiectoare aprinse asa ca de atunci numai asa umblu.sigpic
Comment
-
Da, asa e corect si cu faruri si cu proiectoare cine vrea sa mearga.
Eu personal n-am nimic cu cei care merg cu proiectoarele aprinse daca sunt reglate bine.
Comment
-
Eu n-am mers pana acum cu proiectoarele aprinse.Sunt si alea facute cu un scop.Numai bine tuturorFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
da scrie in codul rutier clar...ca proiectoarele se aprind doar pe timp de vizibilitate scazuta....Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment