Cum Fac Sa Am 100cp La 1.4MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Fac Sa Am 100cp La 1.4MPI

Dupa cum e si titlul m-ar interesa sa aflu cum pot aduce masina la 100cp, ce implica asta(turbina, chip tuning, costuri etc.)
    Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Motorul de 1.6 16v si gata !
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

O vinzi si iti iei clio 1.4 16v :d

sorry dar s-a mai discutat problema asta, au fost multi viteji, si nu a mers ...
      sigpicMy ride

Comment

Era emmy care si-a facuty din 1,4 un 1,8 mpi
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Era pe undeva proiectul ELIA,au scos dintr-un 1,4 de Logan,bineinteles modificat,turbina...Alea-alea,125 de cavali.
          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

125??? hai sa facem si noi (propritarii)
            sigpic

Comment

Am gasit si o poza
              Attached Files
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Uite unde are vasul de la servodirectie!!! Vreau si eu
                sigpic

Comment

Si daca stai sa te uiti atent ... Nu e mare ... Mare dar dupaia faci un nou thread cu jr3 cum crapa si eu unu nu vad bielele de logan rezistand prea mult ... se scot cai ... dar fiabili?
                  sigpicMy ride

Comment

Deci nu se merita nu?
                    Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

Din punct de vedere al banilor nu se merita!Iei direct un 1.6 16 v si mai ai si alte chestii in plus!
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Se merita. Acuma, cand n-ai facut-o.
                        Intrebarea e daca se va merita si dupa...
                        Fa-ti resoftare

Comment

Originally posted by DeLuXe View Post
                          Si daca stai sa te uiti atent ... Nu e mare ... Mare dar dupaia faci un nou thread cu jr3 cum crapa si eu unu nu vad bielele de logan rezistand prea mult ... Se scot cai ... Dar fiabili?
                          din cate stiu,toate internele sunt schimbate pe motorul ala....
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cu vreo 250-300 Euro iti bagi un filtru sport+ remapare si cam atat, poate intra si alta galerie de evacuare (adica total ~5-6 cp in plus).
                            Nu stiu daca dintr-un 1.6 mpi poti sa scoti 100 cp, dar mai din 1.4

Comment

Elia a facut motorul 1.6 cu compresor si a ajuns la 130-135CP, de 1.4 nu stiu nimic sa se fi modificat, si cum zice si cristi xp, ala are si interne modificate. Si da, e fiabil, elia da si garantie. Dar costa 4k iepuroi modificarea
                              la 11-12000 euro cred ca mai bine astepti sa iasa loganul de 133 de cai aspirat de 1.6 decat sa manevrezi intr-un motor de 1.4...
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google