Originally posted by SoNyKeL
View Post
Termometru pt.interior/exterior
Collapse
X
-
Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
-
Amcumparatsi eu un termometru de la un domn Turtoi cu 25 de lei dar nu mi se pare cine stie ce.E ciudat ca dupa ce pleci cu masina de pe loc creste si temp ext odata cu cea de interior.Senzorul l-am montat langa rezevor pe partea opusa tobei de esapament.Cred ca e locul cel mai putin expus posibil.La bani dati nu poti sa-i ceri prea mult.Termometrul l-am montat deasupra plafonierei cu banda dubluadeziva.GILL 3*
Comment
-
Termometru!
[QUOTE=valeriuciprian;516211]Al doilea ar merge montat intr-o consola centrala de ph2...
Pun si eu doua tipuri de termometre care se gasesc pe net.
Te rog spune-mi unde as putea sa gasesc al doilea model de termometru prezentat de tine?
Astept raspuns pe black_wolf210@yahoo.com
Multumesc!
P.S. cat costa?Last edited by AZZARRO; 10 December 2010, 22:16.
Comment
-
Caut termometru!
Salut! Stii pe cineva care a cumparat de la ei ca eu le-am trimis un email si am primit raspuns ca voi fi contactat de un reprezentant al firmei dar nu a mai sunat nimeni! Nici macar nu au spus cat costa!
Comment
-
sal
Originally posted by valeriuciprian View PostAl doilea ar merge montat intr-o consola centrala de ph2...
Pun si eu doua tipuri de termometre care se gasesc pe net.
dar despre pret nu pomenesc nimik asti, ai tu ti ai cumparat de la ei, daca da cat costa ? multumesc pt raspuns!
Comment
-
ma bag si eu in seama . am si eu unul din ala analogic de interor doar(fara fir de scos afara). e sub aeratorul din stanga. ma costat 3000euro.....cu tot cu masina.
cand ma urc in masina dimineata sau cand ma intorc de la serviciu imi arunc ochii pe el la inceput si gata. arata cat de cat normal temp. daca vara arata 60grade mai scad 20 sau iarna daca arata -2 mai scad 10 si gata.
Comment
Comment