Termometru pt.interior/exterior

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by SoNyKeL View Post
    eu am statie de tir nu ma luam de tine ivane dar doar ca termometru e imens unu ca a lui valeriu sau YNG e perfect. dece asa mare? suferiti de grandomanie?
    mikelangelo la ce te ajuta sa stii presiunea si umiditatea in timp ce conduci? sa stii cum faci amestecu aer benzina , sau ce?
    Pai daca aveam dci poate o bagam pe aia cu Pete's Tuning Box la care adaug si eu un notebook cu mufa ca sa am ce modifica .... da nu era vb de asta, era mai mult de calitate, plus ca termenul STATIE este eronat folosit, ci mai mult un display lcd cam cat ala de iPhone ... deci nu este monstruozitate
    Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

Amcumparatsi eu un termometru de la un domn Turtoi cu 25 de lei dar nu mi se pare cine stie ce.E ciudat ca dupa ce pleci cu masina de pe loc creste si temp ext odata cu cea de interior.Senzorul l-am montat langa rezevor pe partea opusa tobei de esapament.Cred ca e locul cel mai putin expus posibil.La bani dati nu poti sa-i ceri prea mult.Termometrul l-am montat deasupra plafonierei cu banda dubluadeziva.
      GILL 3*

Comment

Sa inteleg ca daca tu ai 20 de grade in masina iti arata 20 de grade si afara?
        Sau iti creste temperatura exterioara cu 1-3 grade in timp ce mergi?

Comment

a incercat cineva cu senzori de parcare cu termometru????...am vazut asa ceva la un prieten pe un tucson dar problema este ca asac a cumparat masina si nu am gasit pana acum senzori cu asa ceva
          sigpic

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
            Al doilea ar merge montat intr-o consola centrala de ph2...
            Pun si eu doua tipuri de termometre care se gasesc pe net.
            salut unde le-ai gasit?

Comment

golo...aici le-am gasit.
              sigpic

Comment

Termometru!

[QUOTE=valeriuciprian;516211]Al doilea ar merge montat intr-o consola centrala de ph2...

Te rog spune-mi unde as putea sa gasesc al doilea model de termometru prezentat de tine?

Astept raspuns pe black_wolf210@yahoo.com
                Multumesc!
                P.S. cat costa?
                Last edited by AZZARRO; 10 December 2010, 22:16.

Comment

Vad ca mai esti on line...uita-te aici.
                  sigpic

Comment

Caut termometru!

Salut! Stii pe cineva care a cumparat de la ei ca eu le-am trimis un email si am primit raspuns ca voi fi contactat de un reprezentant al firmei dar nu a mai sunat nimeni! Nici macar nu au spus cat costa!

Comment

sal

Al doilea ar merge montat intr-o consola centrala de ph2...
                      pe site le gasesc?

dar despre pret nu pomenesc nimik asti, ai tu ti ai cumparat de la ei, daca da cat costa ? multumesc pt raspuns!
                      Last edited by cosma83; 22 December 2010, 23:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Nu am luat legatura cu ei...m-am lasat pagubas...vreau unul mai destept...parca era vreo 30-40 de roni unul pe acel site....deci cu mai multe detalii nu va pot ajuta din pacate
                        sigpic

Comment

valeriu...la ala visam si eu da' nu face omu decat daca il monteaza el personal... poate tu ai mai mult noroc ca e de langa tine. noroace!
                          Ratacit in spatiu...

Comment

ma bag si eu in seama . am si eu unul din ala analogic de interor doar(fara fir de scos afara). e sub aeratorul din stanga. ma costat 3000euro.....cu tot cu masina.
                            cand ma urc in masina dimineata sau cand ma intorc de la serviciu imi arunc ochii pe el la inceput si gata. arata cat de cat normal temp. daca vara arata 60grade mai scad 20 sau iarna daca arata -2 mai scad 10 si gata.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google