^Locul de amplasare a sensorului.
Termometru pt.interior/exterior
Collapse
X
-
As vrea sa imi montez si eu un termometru din asta cu senzor. Problema ii la oglinda in principal, trebuie sa fac o parghie si sa o bag intre oglinda propriuzisa si carcasa ei si sa trag in exterior? oglinda cum ii pinsa acolo in carcasa ?
am un prestige din oct 2007 ( astea mai au incalzire in oglinda? )
Dupa ce am ajuns cu senzorul in carcasa sa spunem , acesta trebuie fixat de partea de jos a carcasei cu super glue? gaura care trebuie data in carcasa oglinzii, nu am inteles de ce si unde trebuie data.
Va multumesc
Comment
-
Sticla oglinzii poate fi scoasa cu o surubelnita invelita intr-o carpa moale.
Cred ca nu e neaparat sa dai gaura. Senzorul poate fi montat in interiorul carcasei oglinzii dupa ce scoti sticla.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Nea Mariane si daca sonda aia , pe sub masina , se acopera cu praf sau noroi , cam cat de real va citi temp de afara ? Sau o sa te bagi periodic pe sub masina sa o stergi.
Eu mi-am montat un termometru de la o lada frigorifica , este cu display , iau sonda (ca are doar una) , este montata in habitaclu , undeva langa levierul de la frana de mana. Iar displayul, l-am montat in locul ala de depozitare de la consola centrala. Am sa-i fac o poza zilele astea sa vedeti cam despre ce-i vorba., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Masina are un an de zile de cand am cumparat-o si si nu s-a strans noroi acolo dupa cum vezi din poze.Iar daca o sa se stranga totusi noroi sau praf pe acolo si o sa citeasca eronat temperatura de afara o sa scot frumos capacelul argintiu prin portbagaj si il sterg fara a intra sub masina.Am cautat un loc ferit de soare si nu l-am montat pe stalpul masinii dupa cum se vede la Ady pt. ca soarele daca bate pe partea respectiva a masinii se incinge totusi tabla si nu iti da temperatura reala,iar ca sa il montez in oglinda si sa risc sa sparg geamul si apoi sa mai si gauresc oglinda in partea de jos ar fi daraua mai mare ca ocaua(soarele bate si in oglinda si tot nu iti da temperatura reala).
Asa ca acolo am zis ca ar fi ideal sa il montez iar daca cu timpul se strica il scot fara a ramane cu oglinda gaurita pt. un amarat de termometru de 15 lei.
Comment
-
ce parere aveti de termometrul acesta ? unde ar putea fi montat display-ul?
Sau altceva, daca vine cineva cu o idee
Primul, zic eu, e mai estetic, poate fi si incorporat in bord, si in plus are semnalizare acustica la valoarea temperaturii pe care o poti seta tu (daca am inteles bine)
Comment
-
Salut.
Aici am eu atasat termometrul.
Numai bine.
ps:poza e de acum 10 minute.
se intoarce iarnaUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Da..ceva in genul acela...dar vezi ca temperatura de interior nu o sa ti-o arate corect pentru ca acel loc se incalzeste tare...tin minte ca am fost la un drum mai lung cu Sandero care are acelasi tip de spatiu de depozitare si am pus unde este termometru o ciocolata...si s-a topit
Iar pentru senzorul exterior recomand montarea lui sub roata de rezerva...sunt niste capace de plastic acolo.Attached Filessigpic
Comment
Comment