Termometru pt.interior/exterior

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut.
    Eu merg cu,caldura mai mult pe dezaburire
    Posibil sa nu arate exact
    Senzorul de ext. voi avea de facut o modificare,cea pe care ai precizat-o mai sus(dar cind va fi mai cald)
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

AG 23 YNG...vezi ca am inteles ca nu e voie sa prelungesti cablul senzorului exterior...pentru ca da eroare mai mare...asa am citit pe undeva.

Mikelangelo...ar fi frumos...succes.
      sigpic

Comment

Pai si in cazul asta..............ramane cum e
        Numai bine.
        ps:multumesc pt. avertizare
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

mikelangelo,de unde ai luat tata statia aia?pare interesanta.o ai de mult?rezista in timp?

Comment

Deocamdata nu am achizitionato, cauta pe google (nu am voie sa pun site) ceasuri tfa dostmann statie meteo ca sigur gasesti pe la 110 ron, eu am citit numai de bine de ea, de testat nu am testato, din ce am mai citit se foloseste pe la munte, deci ar trebui sa fie ceva de capul ei, plus ca imi place ca nu trebuie sa dau de butoane, ai tot afisat in acelasi timp.
            Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

Am vazut statii meteo fara fir in Hornbah de unde am luat si termometrul asta si aveau vreo 5-6 senzori de exterior care bateau pana la 50 de metri si erau legati la statia mama si i-ti transmiteau temperatura de unde vroiai tu sa o afli,,,dar erau vreo 2-3 mil in functie de cati senzori avea.

Comment

Ceva genul alui de mai sus (statia meteo), vazusem in DOMO.....era vreo 80ron.
                AG 23 YNG senzorul se monteaza in partea din fata a masinii, in zona motor, dar undeva cat mai in fata, gen bara fata, sau sub bara, pe langa proiectoare. Nu este afectat de viteza de mers a masinii,nici da caldura emanata de motor.
                Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
                  Al doilea ar merge montat intr-o consola centrala de ph2...
                  Pun si eu doua tipuri de termometre care se gasesc pe net.
                  ai putea pune te rog si un link unde le gasesc? sau o denumire, sa le caut.

Comment

Cu mare placere. Aici gasesti primul tip si aici gasesti al doilea tip.
                    sigpic

Comment

a-ti inebunit la cap , darar trasnetu in voi , cum sa va puneti statii meteo in masina ma? a? hai ca ivan marian e de felu lui asa dar mai e inca unul , doooamne...

sigpic

Comment

Originally posted by cristi3775 View Post
                        AG 23 YNG senzorul se monteaza in partea din fata a masinii, in zona motor, dar undeva cat mai in fata, gen bara fata, sau sub bara, pe langa proiectoare. Nu este afectat de viteza de mers a masinii,nici da caldura emanata de motor.
                        Salut.
                        Am luat aminte
                        Multumesc,dar nu stiu daca-mi ajunge firul de la senzor,totusi voi incerca.
                        Numai bine.
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                          a-ti inebunit la cap , darar trasnetu in voi , cum sa va puneti statii meteo in masina ma? a? hai ca ivan marian e de felu lui asa dar mai e inca unul , doooamne...
                          Fiecare cu nebunia lui, nu sti cum e ? unu are statei de TIR, altu chroame si pe altu il intereseaza cat de frig e afara, ce e rau in asta? La opel de ex, si aici vb de 1.9CDTI 150cp iti spune tot mura in gura, cu tot cu avertizari de polei si tot tacamul deci concluzia este simpla, daca iti pui statie/termometru nu pune aplicat ca nu da bine, incorporat este solutia. Bine si acum o sa zica cineva, da ma da n-ai ce face vere cu el in masina de cupa, unu cica pilot fara carnet .
                          Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

@Sonykel ai vazut tu statie meteo la mine in pozele alea?
                            Am zis ca am vazut si alea sunt bune pt cine sta la o vila mare cu piscina si vrea sa afle temperatura de afara ,din masina,din garaj,din apa,etc...
                            Mie imi ajunge acel termometru pt masina si nu o statie meteo .

Comment

eu am statie de tir nu ma luam de tine ivane dar doar ca termometru e imens unu ca a lui valeriu sau YNG e perfect. dece asa mare? suferiti de grandomanie?
                              mikelangelo la ce te ajuta sa stii presiunea si umiditatea in timp ce conduci? sa stii cum faci amestecu aer benzina , sau ce?

sigpic

Comment

nu e neaparat sa stii umiditatea.dar cred ca acel tip de termometru este mai rezistent...eu am avut 3 termometre pana acum....toate cu fire...si toate au murit,plus ca nu indicau atat de bine...poate si din cauza firelor.poate cele wireless sunt mai bune....mie mi se pare important sa stiu atat temperatura la interior cat si la exterior.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google