Probleme Inrerupator Becuri Frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Inrerupator Becuri Frana

Salut. Vreau sa intreb si eu ceva, asta inainte de a incepe sa desfac masina cu totul .Si anume am o problema cu inrerupatorul becurilor de frana. Cateodata se aprind becurile , cateodata nu. Ce poate sa fie? Oare trebuie schimbat cu totul? Se poate sa fie vreo problema cu prezenta prafului in interiorul intrerupatorului?Se gaseste de cumparat un astfel de inrerupator? Si nu in ultimul rand, cum il desprind de sub bord? sa nu fac vreo prostie si sa il rup.

Se scoate foarte usor, il demufezi apoi il scoti afara din locasul lui se scoate foarte usor o sa te prinzi de faza cand te uiti mai atent le el.

Comment

Ok, mersi, am descoperit si o schema cum ar trebui demontat acel contactor, e usor intr-adevar.

Comment

Eu cred ca trebuie reglat...
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu zic ca o sa-l schimbe.....As aimi facea si mie...Si l-am reglat mai sus, dar degeaba..Am fost nevoit sa-l inlocuiesc.
          Fuarte Nervos !!!

Comment

Daca n-are garantie mai bine incearca sa-l regleze, decat sa-l schimbe din prima.

Comment

Andrei, ai avut dreptate, l-am scos afara, foarte usor, si l-am reglat, a "pocnit" de 2 ori si acuma merge perfect . E drept ca l-am si rasucit foarte putin, poate ca daca era oxidat s-a mai curatat. Eh cert e ca merge bine, acuma faza e ca se aprinde imediat ce calc putin pedala de frana. Nu cred ca e o problema. Asa macar vor fi avertizati cei din spate din timp. Mersi pentru sugestii baieti.
              Last edited by adisss; 12 November 2008, 09:30.

Comment

Poi e mai bine sa se aprinda mai repde decat mai tarziu

Comment

E mai bine ca se aprinde la o mica apasare, normal.

Comment

In Dacia se regleaza standard la al 3-lea click asa e stasul adica :"tragi de tija de la monocontact la maxim dupa care apesi pe ia pana auzi trei pocnituri"
                    Last edited by LuciBursuc06; 14 November 2008, 01:02.
                    sigpic

Comment

Originally posted by LuciBursuc06 View Post
                      In Dacia se regleaza standard la al 3-lea click asa e stasul adica :"tragi de tija de la monocontact la maxim dupa care apesi pe ia pana auzi trei pocnituri"

da, de acord cu tine. Dar dupa ce am luat masina am fost la ei sa il regleze din nou pentru ca ma aflam in situatia ca apasam frana si becurile nu se aprindeau.

Comment

cum reglez acel contactor la pedala de frana???

Comment

tragi de tija aia dintata
                          vizioneaza filmul si o sa te descurci!
                          sigpic

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google