1) Osram stock - faza scurta (min)
2) Philips NGDL - faza scurta (min)
3) Osram stock - faza scurta (max)
4) Philips NGDL - faza scurta (max)
5) Osram stock - faza lunga (min)
6) Philips NGDL - faza lunga (min)
7) Osram stock - faza lunga (max)
8) Philips NGDL - faza lunga (max)
9) Philips NGDL - bonus (distanta mai mare fata de zid)
Intre poza nr. 7 si poza nr. 9 se observa bine de tot diferenta la lungimea fazei lungi, in poza 9 - bonus, distanta fata de zid este semnificativ mai mare, cam 10-15m iar lumina proiectata pe drum/zid este vizibil mai multa ca in poza nr. 7 cu becul stock desi in poza respectiva masina era mai aproape.
Verdict - diferenta este vizibila, se simte. Ca raport pret calitate este greu/imposibil sa bati becurile stock sau niste Philips Premium/Eco Vision (de 4 ori mai ieftine), eram constient de asta dar am vrut sa imi satisfac curiozitatea. Daca ma tin 30 000 km becurile astea eu sunt multumit de investitie (aprox. 2-2.5 ani).
2) Philips NGDL - faza scurta (min)
3) Osram stock - faza scurta (max)
4) Philips NGDL - faza scurta (max)
5) Osram stock - faza lunga (min)
6) Philips NGDL - faza lunga (min)
7) Osram stock - faza lunga (max)
8) Philips NGDL - faza lunga (max)
9) Philips NGDL - bonus (distanta mai mare fata de zid)
Intre poza nr. 7 si poza nr. 9 se observa bine de tot diferenta la lungimea fazei lungi, in poza 9 - bonus, distanta fata de zid este semnificativ mai mare, cam 10-15m iar lumina proiectata pe drum/zid este vizibil mai multa ca in poza nr. 7 cu becul stock desi in poza respectiva masina era mai aproape.
Verdict - diferenta este vizibila, se simte. Ca raport pret calitate este greu/imposibil sa bati becurile stock sau niste Philips Premium/Eco Vision (de 4 ori mai ieftine), eram constient de asta dar am vrut sa imi satisfac curiozitatea. Daca ma tin 30 000 km becurile astea eu sunt multumit de investitie (aprox. 2-2.5 ani).
Comment