Originally posted by razvanamza
View Post
becuri pentru dacia logan?
Collapse
X
-
@stolniceanulucian - ai aici raspunsul pentru faruri LED: http://www.loganclub.ro/forum/bec_h4...ri-t22973.html
@darkside si care ati mai discutat de becurile Osram care nu au moarte: Se numesc Light@Day nu Night @Day Sunt becuri concepute pentru tari unde este obligatorie circulatia pe timp de zi cu farurile aprinse in acest mod solicitandu-se mai mult becurile.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Originally posted by C0nNeXxX View PostPai yo fac cam 5-6K in juma de an problema e ca 3/4 ii fac ziua si evit sa merg cu farurile aprinse pe cat de mult posibil. .................................................. .........................
Acum nu ca vreau sa par eu mai "deosebit", dar cand ma urc in masina, intai imi pun centura si apoi aprind farurile, indiferent ca e noapte sau zi cu soare orbitor.
Si ca sa fiu ontopic, am Osram Light@Day de un an jumate si le folosesc asa cum am zis mai sus.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Mai rau e ca unii fac economie si noapteaPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Originally posted by Apate View PostSalut,
Am si eu o nelamurire, azi am observat ca becul de semnalizare din tripla dreapta spate este ars.
Ce bec trebuie sa cumpar? Ce specificatii tehnice are?
Multumes anticipat.
Pe spate toate sunt P21W cu exceptia luminii de pozitie si stop care e
P21/5W si a becului de la corp iluminat nr inmatriculare care e W5W.
Comment
-
La Logan 1.6 16V si celelalte care au semnalizari albe cu becuri colorate treaba sta asa...
Bec far - H4
Bec proiector ceata - H11
Pozitii fata/lumini numar inmatriculare - W5W
Semnalizari fata - PY21W
Semnalizari spate - PY21W
Semnalizari laterale - WY5W
Lumini spate - P21/5W
Stop pe frana - P21/5W
Proiector ceata spate - P21W
Marsarier - P21W'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
Comment