If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cat ai dat pe ele? cred ca vreo 30 40 ron. Mai puneai 10 si cumparai osram sau philips vision plus.
20 de lei am dat pe ele dar sunt praff deci nu mai iau becuri de la firme no name cand de curand imi voi achiziona philips.Nu prea fac drumuri noaptea dar as vrea ceva bunicel si sa vada si frumos, care e mai rentabil, blue vision/extreme power (parca asa era denumirea corectati-ma daca am gresit)
(Scuzati pentru dublu-post dar becurile originale dacia sunt osfram bilux?
Last edited by CMD; 8 February 2011, 16:36.
Reason: Automerged Doublepost
eu am becuri H4 XTREME VISION BLISTER http://www.philips-shop.ro/66336.p.html... veti fi uimiti cat de bine bat noaptea... decat xenon mai bine acestea... durata de viata cam 2 ani mers 70% cu ele aprinse...
eu am becuri H4 XTREME VISION BLISTER http://www.philips-shop.ro/66336.p.html... veti fi uimiti cat de bine bat noaptea... decat xenon mai bine acestea... durata de viata cam 2 ani mers 70% cu ele aprinse...
Vrei sa spui ca astea bat mai bine ca o instalatie de xenon ? Referitor la durata de viata, se masoara in ore de functionare sau macar km ca sa iti faci o idee nu in ani de cand le-ai cumparat dar te asigur ca se ard mai repede ca unele "normale" sau ca o instalatie hid decenta.
Am avut si xenon 8000k, dupa patru luni s-a ars un bec. Noapte pe ploaie greu cu vizibilitatea , pe ceata densa nu vezi nimic cu ele. Xtreme vision m-au tinut 35000km 70% aprinse. Xenonul consider ca este bun pentru masinile gandite din fabrica.
Dragi colegi am o dilema.Aveti idee unde se gasesc beculetele pentru butoanele de pe consola centrala?Ma refer aici la cele pentru geamuri,blocare usi si dezaburire.Multumesc!
am avut eu dealea h4 cu lumina alba de la megadrive....era de 90/100w am dat pe set 25 de lei.....nu au patit nik farurile desi nu aveau protectie uv.........lumina pe faza scurta la aceste becuri era mai puternica decta lumina celor stock pe faza lunga.)))......am fost ffff multumit de ele.....dar aprox in 2 luni s-au ars
Dragi colegi am o dilema.Aveti idee unde se gasesc beculetele pentru butoanele de pe consola centrala?Ma refer aici la cele pentru geamuri,blocare usi si dezaburire.Multumesc!
eu am vazut becurile alea la un magazin de piese in titu, 2 lei/buc. Tu cauta in vitan, daca nu gasesti, cauta un coleg priceput si pune leduri
Salutare, as vrea sa va intreb daca a folosit cineva becuri h4 de 55/60 cele de la mega drive (albastre) m-am uitat pe ele si nu vad sa scrie protectie uv,ca am vazut ce spuneti voi ca daca nu are imi strica sticla de la far.Vreau ca cineva care are sau a mai folosit aceste becuri sa-mi spuna si mie.
(o mica poza ca sa va dati seama de care becuri e vorba)
cele mai proaste becuri
dupa cateva ore...de functionare s-au topit
asa ca feriti-va de dastea
lumina la megadrive alea de 90 100w ii buna da ) se ard repede in 1 luna jumate is niste chinezarii
dupa cum spuneam s-au ars....ce imi recomandati??? dintre urmatoarele osram night breaker ,osram cool blue ,philips vision plus , philips blue vision philips nightguide ....sa se vada mai puternic decat cele stock (osram bilux) si cu o lumina mai alba.....
ms
Last edited by PRESTIGE; 13 February 2011, 21:06.
Reason: Automerged Doublepost
lumina la megadrive alea de 90 100w ii buna da ) se ard repede in 1 luna jumate is niste chinezarii
dupa cum spuneam s-au ars....ce imi recomandati??? dintre urmatoarele osram night breaker ,osram cool blue ,philips vision plus , philips blue vision philips nightguide ....sa se vada mai puternic decat cele stock (osram bilux) si cu o lumina mai alba.....
ms
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment