becuri pentru dacia logan?
Collapse
X
-
Buna
as vrea sa iau un set de becuri osram cool blue deoarece sunt foarte multumit de cele din fabrica care sunt tot osram(nu s-a ars nici un bec in cei 4 ani)
acum intrebarea ar fii becurile osram cool blue au protectie uv? lumina este cat de cat mai alba decat cele stock? pe ambalaj scrie xenon look
va multumesc
Comment
-
Originally posted by PrEsTiGe View PostBuna
as vrea sa iau un set de becuri osram cool blue deoarece sunt foarte multumit de cele din fabrica care sunt tot osram(nu s-a ars nici un bec in cei 4 ani)
acum intrebarea ar fii becurile osram cool blue au protectie uv? lumina este cat de cat mai alba decat cele stock? pe ambalaj scrie xenon look
va multumesc
Lumina alba, distanta mai mare la care bat. Primul a decedat la 10 k km urmatorul pe la 13k km. 95% din distanta cu ele aprinse. Iti faci singur o idee. Din pct meu de vedere raportul calitate pret e ok.sigpic
Comment
-
Mi-a decedat si mie un bec dupa 4 ani ,iar cu acesta ocazie am schimbat amadoua becurile cu Osram Silverstar luate cu 40 ron setul . Lumina este mai buna fata de becurile stoc , se vede mult mai bine ,intensitatea este mai mare si lumina putin mai alba . Per-total multumit, sa vedem cat tinsigpic
Comment
-
eu am de 1 an de zile Osram Night Breaker. au fost folosite destul de mult tinand cont ca merg mult noaptea si ziua mai nou trebuie tinute aprinse
nuanta cred ca este undeva la 4000 iar de eficienta lor nu mai are rost sa vorbesc. cele mai bune becuri cu care am mers.
mi am dat comanda de Osram Night Racer Plus. sunt pentru motociclete si cica se vad mult ma bine ca N.B.
Comment
-
Azi am cumparat din Cora 2 becuri Osram Silverstar deoarece zilele trecute s-a ars cel de pe stanga, am fost foarte multumit de ele. La cele pe care le-am cumparat azi am constatat ca balonul este ceva mai mic in diametru fata de cele vechi, inca nu le-am montat pe masina dar sper sa lumineze tot la fel de bine ca celelalte, ma gandesc ca o fii model nou.
Comment
Comment