Asta sugereaza un arc voltaic, la contactele blocului de lumini.
becuri pentru dacia logan?
Collapse
X
-
Originally posted by Pacco View PostAm si eu o problema si nu am vrut sa deschid un topic special pentru asta.Am observat o chestie (sau nu am bagat-o eu de seama) ciudata.Cand comut de pe faza lunga pe faza scurta, pentru o fractiune de secunda raman fara lumina, nu am nici faza lunga, nici scurta.Cand comut de pe scurta, pe lunga se schimba normal.
Deci problema e ca atunci cand comut de pe lunga pe scurta, nu am lumina pentru o secunda, si e bruiat si radio-ul.Ca si cum ar face undeva scurt.A mai patit careva asa ceva?
Comment
-
Originally posted by Pacco View PostAlta solutie in afara de schimbarea blocului de lumini?
PS: ce efecte negative poate sa abia problema asta.
Ai cumva becuri de putere mai mare decat cele standard?Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
@IancuMic: nu, aveam niste becuri philips.Am schimbat becurile, sunt curios acum daca o sa mai faca la fel.Inca nu am verificat.
Astazi mi-am luat si eu alte becuri, ca mi se arsese becu de pe stanga.
Am luat din metro 2 H4 Osram Cool Blue Plus.Am dat 25 de lei pe unu.Si am schimbat si pozitiile.Am luat Bosch standard: 9 lei/set (din OMV).sigpic
Comment
-
S-a dus si al doilea Philips X-treme Vision, la ~3 luni de cand s-a ars primul. Asta a fost inlocuit cu Hella standard. Nu am observat vreo diferenta notabila intre asta si Valeo +50%. Intre Philips si Valeo era clar diferenta.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
~17000 km primul, 20 000 al doilea. Eu circul destul de mult noaptea unde obligatoriu becurile stau aprinse. Ziua cand ma deplasam in oras sau pe distante scurte in afara le mai lasam si stinse, depinde de situatie.
Becurile sunt extraordinare, lumineaza foarte bine, lumina este clar mai alba ca la cele standard iar faza lunga zici ca este nocturna de stadion. Problema este ca nu tin asa mult si sunt scumpe (100 lei / set). Pe primul l-am inlocuit cu Valeo +50% (15 lei) iar pe al doilea cu Hella standard (9 lei). Astea mi se par ca lumineaza ~ la fel amandoua. Cand aveam un Philips (+100%) si un Valeo (+50%) se vedea clar diferenta, si de culoare si de intensitate.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Originally posted by TyTo View PostAm gasit ceva de genul asta pe net "BECURI OSRAM H4 , NIGHT BREAKER PLUS , COOL BLUE INTENSE si COOL BLUE". Sa inteleg ca aceste becuri transmit acea culoare rece albastru spre alb(mai mult albastru) ?Last edited by IancuMIC; 13 January 2013, 20:01.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment