becuri pentru dacia logan?
Collapse
X
-
http://www.daciashop.ro/Osram-Cool-Blue de acestea vorbesti? Vad ca au un pret rezonabil. Voi ce ziceti sunt fiabile?
Comment
-
Pe mine m-au tinut ceva mai bine de un an, in conditiile in care nu circul foarte mult, cam 7000 de km pe an, insa luminile le am aprinse permanent.
Inainte am avut nightbreakers.
Au tinut doar infim mai mult decat NB, insa nu lumineaza nici pe departe la fel de bine ca ele.
Acum am cumparat din nou nighbreakers si la ele raman.
Comment
-
Originally posted by micutzu666 View Posthttp://www.polmot.ro/h4/139-set-de-2...acer-moto.html
Astea pot fi folosite la auto?Vad ca s pentru moto dar sunt tot h4..
Originally posted by popavlm View Postda se pot folosi si la auto. eu am pe logan un night racer care mi-a ramas de la moto si un night breaker si nu e vreo diferenta vizibila...
@iancumic night braker plus sau simplu, nu trebuie sa aiba lumina aslbastruie. pt asa ceva ia cool blue, tot osram
Comment
-
Originally posted by florin_x2004 View PostPoti Sa iei si Philips X-treme Power.
La norauto vin direct din franta(nu au traducere ro si sunt facute in polonia parca)
Eu le am de aprox un 1.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Eu am night braker plus de vreo doua luni cred si sunt f multumit de ele,bat bine,lumina multa,pe faza mica lumina e galben spre alb(daca ma pot exprima asa) iar pe faza lunga sunt albe.Merg cu lumina permanent aprinsa,am DRL de la Streulea.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Becurile astea de top tin intre 15 si 20k km. Fata de niste becuri standard lumineaza clar mai bine (vorbesc de Xtreme Vision si NightBraker) dar costa de 7-10 ori mai mult. Sunt curios cat tin cu DRL.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Originally posted by VlaD2803 View PostVa salut. Osram cool blue 4200k sunt prea puternice? Afecteaza noaptea participantii la trafic... ? Din experienta voastra, de aceea va intreb.
Si sunt legale, nu?
Comment
Comment