cred(nu sunt sigur ) ca se refera la becul de semnalizare la care bulbul este alb dar cand semnalizezi este galben.Ce treaba are marsalierul"..??
becuri pentru dacia logan?
Collapse
X
-
vezi ca, din cate stiu, sunt si becuri cu led galbene. intreaba-l pe colegul Fane_CLK http://www.loganclub.ro/forum/praval...t43831p11.html
Comment
-
Pai, cam crezi bine.
"5.7. Automobilele şi tractoarele trebuie să fie echipate în spate cu:
.................................................. ............................................
- două lămpi indicatoare de direcţie, cu lumină galben-auto intermitentă, ce pot fi combinate şi cu lămpile laterale, care semnalizează intenţia conducătorului de a schimba direcţia de mers;"
Sursa.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Da, confuzia vine probabil pentru ca masinile din SUA au semnalizari rosii si daca circuri cu o masina din SUA in Romania cu semnalizari rosii probabil politistii nostri te vor opri sa o admire Am dat si eu prin oras zilele astea de o MASINA! inmatriculata in California. Dar noi suntem in Romania deci... Oricum legal nu ai voie cu semnalizari rosii dar acum sa fim seriosi daca esti calm si nu te opreste politia pentru vre-o traznaie, cat de ghinionist sa fi sa te opreasca vreun Garcea si sa te penalizeze pentru semnalizari rosii ?
Comment
-
intre timp se pare ca s-a mai schimbat regulamentulLast edited by bogdan_1984; 10 April 2014, 08:19.sigpic
Comment
-
Originally posted by Razvy View PostPe fata la semnalizari LEGAL poti cu alb sau galben, iar pe spate cu galben sau rosu.
asta in cazul in care nu s-a schimbat legea de cand am luat eu permisul (si eu nu stiu)
Comment
-
Halogenul este 100% legal?Vreau sa-mi pun pe masina sau orice bec care bate mai bine pe timp de ploaie,ceata,tornada etc.
Cele care le am acum cand te uiti in far ai impresia ca sunt albastre,dar noaptea pe sosea sunt albe si nu se vede mai bine decat cele originale,e mult mai rau pe ploaie.
Comment
Comment