Originally posted by B997NDL
View Post
becuri pentru dacia logan?
Collapse
X
-
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
-
Originally posted by Madutzu25 View PostAm osram night braker + de mai bine de un an si inca merg fara probleme (faruri + proiectoare). Exista un mic amanunt care scurteaza durata de viata a becului: la montaj nu trebuie sa atingi sticla becului. Nu toata lumea tine cont de acest aspect.
.................
La mine au tinut 3 luni, 1 saptamana diferente de viata.
La astea normale (Osram si Hella) ma tin 2 ani fara stres.
Comment
-
-
Tocmai ce am comandat la baietii astia un set de bece, daca tot le au -20% reduse:
Aproximez ca cel tarziu in ianuarie astea actuale (tot philips, 100%+ light), cedeaza.
M-au sunat si maine intru in posesia lor.
Comment
-
Alea de pe echiparea de origine...hmm, eu le-am schimbat inainte sa se arda (trecusera peste 3 ani de zile si inca palpaiau fara greturi )...si zici ca s-a facut lumina cand am trecut la philipsuri.
Ma astept ca +130% comandate acum sa ma tina mai putin decat +100% actuale.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostNu trebuie sa am dreptate.
Comment
-
Eu pe night breakerele mele am pus mana big style, ca n-am stiut eu treaba aia cum ca nu ar fi voie sa le apuci de sticla. Da' inca sunt bune, din septembrie 2013.
@ Kojak - sa lasi o recenzie la alea, ca si eu sunt in dubii ,sa le iau sau nu. Mare cost nu e, ca pe night breakere am dat sai'jde lei, acu sa dau 80 mi se pare ok, daca isi fac treaba bine.
Comment
Comment