Multumesc colegilor pentru raspunsuri. Am cumparat OSRAM ULTRA LIFE , dar nu am reusit sa le montez , inca.
becuri pentru dacia logan?
Collapse
X
-
Originally posted by B997NDL View PostNu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
intr-un tarziu am gasit totusi ceva. aici zic ca ar bate ceva mai putin.
dar mergand 90% ziua, nu cred ca va fi o problema.Attached FilesLast edited by B997NDL; 6 October 2015, 14:07.
Comment
-
Normal.
Mai multa lumina nu poti obtine decat aplicand o tensiune sau un curent mai mare, filamentului. Cum tensiune mai mare nu prea ai cum, fara o instalatie speciala, se merge pe un curent marit prin scurtarea rezistentei filamentului. I=U/R. Reducand rezistenta , vom avea un curent marit aplicat, o "inrosire" mai accentuata a filamentului (si implicit un flux luminos sporit), ceea ce duce in mod inevitabil la scurtarea duratei de viata.
Cam de aici se pleaca la becurile standard, cu "mai multa lumina".
...
Pe mine nu m-au tinut mai mult de un an.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by KaTaMCV View PostErau tot de 55.
Trimis de pe al meu Lenovo A536 folosind TapatalkDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Pana acum am inteles asa:
Becurile mai puternice se ard mai repede.
Becurile mai slabe tin mai mult si slabesc in timp.
Pana la urma cred ca mai bune ar fi unele care sunt ceva mai bune decat alea slabe, care se vor arde cand oricum urmau sa slabesca. Corect ?Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
-
Becul are doua filamente, trebuie tinut cont care faza este mai folosita.
La mine se arde faza scurta ca circul mult in oras. Daca nu se ard, cu timpul slabesc dar faza lunga e O.K..Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
Comment
Comment