Osram diadem. Un mare capriciu. Imi place cum arata. Pe fata am Philips chrome.
becuri pentru dacia logan?
Collapse
X
-
Pentru faza lunga la logan 2018 ce tip de bec este ?
Este usor de inlocuit ?
Leduri se pot monta ? A mai schimbat cineva becurile de la faza lunga cu becuri-led ?
Becurile proiectoarelor se pot inlocui cu acestea :
Sau, mai bine spus, as dori o sugestie de becuri cat mai eficiente pentru ceata. Nu conteaza design-ul ci sa se potriveasca in proiectorul original si sa fie cat mai bune pe ceata deasa.
Comment
-
Originally posted by alexsr View PostOsram diadem . Un mare capriciu . Imi place cum arata . Pe fata am Philips chrome .Last edited by 77sky; 4 November 2018, 16:08.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
-
Au fost pe lista mea, Valeo +50% pentru că erau ieftine. Am aflat și că erau proaste ca durabilitate. Am rămas la Osram Silverstar 2.0 +60%, durabilitate foarte bună și doar cu câțiva lei mai scumpe ca Valeo (asta dacă prinzi o promoție).Last edited by gecmc94; 4 November 2018, 16:40.
Comment
-
Merci @gecmc94. Cautand acele Philips de care ziceam, le-am gasit la oferta 45 de lei setul si la "promotie" 69 de lei setul. Nu stiu daca sa caut promotii sau oferte
Fara promotii sau oferte tot pe la 45-46 de lei se invart. Valeo respective erau tot 45 de lei. N0as vrea totusi sa dau mai mult de 70 de lei pe becuri chiar daca m-ar tine inca 30k km. Cele din fabrica inca sunt bune dar nu ma incanta cum lumineaza.
Dupa ce m-au zapacit "astia" de pe net cu ofertele lor in care combina H4 cu H7 nu mai stiu ce becuri imi trebuie. CItind mai sus am vazut caOriginally posted by Silviu View Post...Pe noul Logan II Ph2 am optat pentru Philips Racing Vision H7 ....Originally posted by prometheus View PostEu am Night Breaker Laser pe soclu H4 ....
Ramasesem cu ideea ca H7, H4 fiind la L1. Astea sunt bune?
Comment
-
Originally posted by alexsr View PostDaca ai un bec in far este soclu H4. Doua becuri in far este soclu H7.
Trimis de pe al meu Mi A1 folosind Tapatalk
Comment
Comment