Sal, am o intrebare si eu, vreau sa montez la cineva cu un logan diesel, un set de kit xenon, numa intrebarea mea , are becuri H4 normale, sau H4 bixenon?
becuri pentru dacia logan?
Collapse
X
-
Deci am inteles ca vrei sa-i montezi la cineva un kit cu Xenon!Becurile daca ai intrebat de ele pe logan sunt H4, iar pe xenon tot asa sunt xenoane H4,H7,H11 etc.!Loganul nu are Xenon pe far,este un bec normal H4,iar daca tu vrei xenon numa pe faza scurta este Kit Xenon H4 numai de scurta,iar daca vrei pe ambele faze lunga/scurta sunt kituri Bixenon H4 pentru ambele faze!sigpic
Comment
-
1 bec H4 in fiecare far.
Comment
-
Astazi intentionez sa achizitionez si eu un set de Philips Extreme Power. Sper sa merite banii. Dupa ce am sa schimb becurile, am sa impartasesc cu voi parerile. Mentionez ca momentan am pe masina Philips Vision Plus, care siguuuuuur lumineaza mai bine ca cele stock, deci, in mod normal sigur ar trebui sa fie o diferenta intre stock si Extreme Power.
sigpic
Comment
-
Intre Vision Plus si Exterme Power nu sunt diferente asa de mari, dar poti incerca.
Comment
-
Originally posted by timady View PostSal, am o intrebare si eu, vreau sa montez la cineva cu un logan diesel, un set de kit xenon, numa intrebarea mea , are becuri H4 normale, sau H4 bixenon?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostIntre Vision Plus si Exterme Power nu sunt diferente asa de mari, dar poti incerca.
sigpic
Comment
-
Vinzi si nu stii ce vinzi? OMG....ff tare, cine are tupeu sa cumpere de la tine? Lene....lene.....dar puteai sa dai un search, pe forumul asta, sau pe google....Inainte sa intrebi, dar ce sa-i faci....unii "meseriasi" nu stiu ce vand, si le mai este si lene
sigpic
Comment
-
Pff...Fratilor eu am pe masina Philips blue vision,si ma asteptam sa fie lumina mai albastra,dar e alb-galbuie,pe zi e galbena,zici ca sunt becurile normale.Dar eram odata pe centura,si era in fata mea un break(era noapte),si ala avea niste becuri marfa,lumina are de xenon,deci se vedea albastru albastru,si vreau sa imi iau si eu aveti idee?Nu avea xenon pentru ca oprise la benzinarie si am oprit si eu si m-am uitat.Daca aveti idee astept sfaturi.Ms anticipat.sigpic
Comment
Comment