fake.. si la 7, 50 $. ce crezi?!
becuri pentru dacia logan?
Collapse
X
-
Valoarea de 1000 lm nu este depasita pentru ca o parte din radiatia luminoasa se pierde datorita filtrului albastru, care lasa sa treaca doar o anumita cantitate de lumina din cea totala emisa.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Nu ma refeream neaparat la un bec cu filtru albastru dar chiar si asa, becurile bune depasesc 1000 lumeni chiar cu filtru albastru. Un bec de top (+80-100%) are ~1500-1600 lumeni, un filtru albastru scade cam 25-30% din fluxul luminos, tot raman peste 1000 (la un Blue Vision Ultra de exemplu). Si asta la becuri de 55/60W. La 100W mi se pare jalnica valoarea, ai avea cel putin aceleasi performante cu un bec legal, fara sa iti afecteze instalatia electrica, oglinda, plasticul din far.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Originally posted by micutzu666 View Posttot 90/100w?
Originally posted by catalintal View Postsalutare, ce becuri aveti la priectoare?? ceva sa vada bine ..albastru sau galben???
Originally posted by PrEsTiGe View Postam vazut eu pe un site golden style lumina mai galbena decat cele stock pe la 70 lei parca setul h11;) produse de MTEC daca vrei iti trimit numele siteului pe pm bafta!sigpic
Comment
-
http://autoaccesorii.ro/standard_products.php?id=6246 asta este site-ul sper sa nu se considere reclama!
pe mine m-ar interesa niste becuri de semnalizare care sa nu se vada acel galben in far(cromate) unde gasesc ceva?
Comment
-
Cel mai probabil saptamana viitoare trec pe Philips X-Treme Vision (+100%) sa vad ce e de capul lor. Momentan am Xenon 4300k dar becurile sunt pe duca rau de tot si vreau sa vad cum se comporta cele mai bune halogene de pe piata. Daca nu ma multumesc (desi ma indoiesc) o sa imi cumpar alte becuri cu Xenon si revin la HID.Attached Files'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
Comment