eu zic sa ne bucuram de el si atat... ca e o vorba in popor daca numeri cate foi de placinta intra intr-o placinta nu o mai mananci...
Care s-a uitat sub masina cand a cumparat-o?
Collapse
X
-
1. Io stiam ca traseul de evacuare la logan este din inox.
2. Cu ce draq de vopsea sa ii dea? inox vopsit?
3. Masina este protejata pe dedesubt cu un fel de plastic...am lovit cu pragul un bolovan la munte si s-au rupt plasticul ala...s-a julit mai bine zis
Comment
-
Originally posted by balanescuadrianCat costa si cum se monteaza.......cu cat reduce zgomotul motorului in masina???
Comment
-
Asa arata. Si se pune pe peretele anti-foc. Costa 50 euro cel mai ieftin, si vreo 130 euro cel mai scump.Attached Files
Comment
-
declipsare
Originally posted by andreiUrca-te intr-un Prestige sau un DCI si o sa vezi cu cat se reduce zgomotul. Eu am vazut, se reduce substantial zgomotul.
Comment
-
Originally posted by cristimarspune-i te rog cum se face declipsarea plansei centrale pe care se afla butoanele aerotermei ,stiu ca undeva pe jos dar nu vad?Attached Files
Comment
-
Originally posted by andreiAsa arata. Si se pune pe peretele anti-foc. Costa 50 euro cel mai ieftin, si vreo 130 euro cel mai scump.
dar de ce nu a tras presul asta dupa cinducta de aer conditionat ci pe deasupra ei ,nu se poate lipi de panou?
Originally posted by gxgtragi tare de jos(bagi degetele putin sub plansa), apoi cu o surubelnita de la mijloc si apoi de sus.
Originally posted by andreiLast edited by andrei; 26 September 2007, 22:39.
Comment
-
si eu m-am uitat sub masina
imi place in general singura chestie este acolo unde este cochilia aia la cutie nu este dat cu teroson si se vede tabla data doar cu spritchitul de fabrica ,atat si acolo cu timpul poate sa o ia rugina ,in rest merge"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by cristimarOMULE cine l-a montat? Am mai vazut asa ceva dar nu stiam cum se numeste pretul este exagerat se poate afla si la bani mai putini depinde de ...
dar de ce nu a tras presul asta dupa cinducta de aer conditionat ci pe deasupra ei ,nu se poate lipi de panou?
Originally posted by cristimare plastic omule surubelnita nu-i face bine!!!!!!
Comment
-
Originally posted by andreiE montat foarte corect, cu braduti originali.
Normal nu se umbla pe plastic cu surubelnita simpla, se inveleste intr-o carpa.
Comment
Comment