pun asta intrebare pentru ca eu nu am facut-o.si imi pare tare rau. la o luna si jumate dupa ce am luato am vazut ca toba este sudata in cel mai badaran mod posibil.nici macar nu s-au sinchisit sa dea cu ceva vopsea peste.ard de nerabdare sa o sui pe rampa sa vad ce mai gasesc
Care s-a uitat sub masina cand a cumparat-o?
Collapse
X
-
Eu nu m-am uitat sub masina cand am luat-o.
Eventual daca poti pune o poza cu sudura tobei ar fi perfect, sa vad daca e asa la toate sau si-au batut joc de masina ta.
-
Originally posted by dumaspun asta intrebare pentru ca eu nu am facut-o.si imi pare tare rau. la o luna si jumate dupa ce am luato am vazut ca toba este sudata in cel mai badaran mod posibil.nici macar nu s-au sinchisit sa dea cu ceva vopsea peste.ard de nerabdare sa o sui pe rampa sa vad ce mai gasescPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by bibistrocelparca loganu nare cablu!!
Originally posted by Cristi_Xptoata evacuarea e dintr-o bucata ...nu stiu la ce te referi cand zici ca e sudata
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xptoata evacuarea e dintr-o bucata ...nu stiu la ce te referi cand zici ca e sudata
Comment
Comment