As dori sa stiu de unde se da drumu la lichidul de racire din radiator?
Lichid racire radiator
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
In primul rand de ce vrei sa faci asta?
2 desfaci colierul la furtunul care intra in partea inferioara a radiatorului si scoti furtunl prin tragere< cu multe forta> afara. Lichidul vacurge singur plus o mare parte din lichidul din motor. Inc aun sfat, desfa si capacul la vasul de expansiune< bidonul unde verifici nivelul antigelului>.
-
Domnule k eu nu prea cred ca se face asa, ce ai zis tu ar fi la masinile pana in 90 cu racire prin apa dar totusi pana si la vechea dacie este un buson sub radiator care il desfaci si curge tot antigelul ce spui tu repet este la masinile pana in '90laureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
Daca-mi arati tu busonul la logan, eu il mananc pe tot.
daca nu stii, si nu ai unde sa te documentezi..mai bine te abtii de la contraziceri.
obisnuieste-te cu ideea ca ti-ai luat dacie nu masina. pana si o masina germana din 93 are surub de golire pe radiator...Attached FilesLast edited by NerviiMei; 16 November 2008, 20:00.
Comment
-
P.S. Daca nu detineti dispozitivul mot.Xxxxx puteti folosi cu incredere un patent dinala de desfacut tevi< cu dimensiunea gurii reglabile/exclus cheie franceza> ca sa desfaceti colierul ce tine furtunul.
Comment
Comment