Lichid racire radiator

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lichid racire radiator

As dori sa stiu de unde se da drumu la lichidul de racire din radiator?
    Losers in the mirrors are closer than they appear!

In primul rand de ce vrei sa faci asta?
    2 desfaci colierul la furtunul care intra in partea inferioara a radiatorului si scoti furtunl prin tragere< cu multe forta> afara. Lichidul vacurge singur plus o mare parte din lichidul din motor. Inc aun sfat, desfa si capacul la vasul de expansiune< bidonul unde verifici nivelul antigelului>.
    Fuarte Nervos !!!

Comment

Pai vroiam sa stiu si treaba asta pentru cand va veni vremea sa inlocuiesc lichidul.Mersi pentru raspuns!
      Losers in the mirrors are closer than they appear!

Comment

Pai ai grija cum faci treaba asta ca te poate costa o garnitura de chiulasa daca nu o faci cum trebuie

Comment

Domnule k eu nu prea cred ca se face asa, ce ai zis tu ar fi la masinile pana in 90 cu racire prin apa dar totusi pana si la vechea dacie este un buson sub radiator care il desfaci si curge tot antigelul ce spui tu repet este la masinile pana in '90
          laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Daca-mi arati tu busonul la logan, eu il mananc pe tot.

daca nu stii, si nu ai unde sa te documentezi..mai bine te abtii de la contraziceri.
            obisnuieste-te cu ideea ca ti-ai luat dacie nu masina. pana si o masina germana din 93 are surub de golire pe radiator...
            Attached Files
            Last edited by NerviiMei; 16 November 2008, 20:00.
            Fuarte Nervos !!!

Comment

Ok scuze ca te-am contra zis
              laureate 1.5l, albastru marin

Comment

P.S. Daca nu detineti dispozitivul mot.Xxxxx puteti folosi cu incredere un patent dinala de desfacut tevi< cu dimensiunea gurii reglabile/exclus cheie franceza> ca sa desfaceti colierul ce tine furtunul.
                Fuarte Nervos !!!

Comment

Am o intrebare:
                  Chiar era nevoie de inca un topic in conditiile in care sunt deja trei pe aceeasi tema: acesta, acesta si acesta?
                  Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google