Care Are In Masina Mp3 Player LG?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salutare,

am si eu o dudita de LG 3705R pe care l-am montat direct in mufa ISO a masinii fara sa ii tai vreun fir .... Radio merge ca uns , mp3 rupe, nu sunt probleme cu absolut nimic la bord .... Din pacate bassul e cam slabutz pentru pretentiile mele.... Probabil la anu va suferi un upgrade cu un Blaupunkt asa cum am pe Vectra B

PS. Am atasat o poza cu "micutza cekurai LG" . .... Nu l-as mai cumpara acum nici batut.... E chiftelutza chinezeasca cu bass sters
    Attached Files

Comment

@costelish:mi-am amintit de ceva poate te ajuta.Eu la al meu am un buton pe care scrie tp/ta.Incearca pe acolo.Si vezi sa ai semnalul bun pe unde mergi cu loganu ca si eu mai patesc inafara cu masina.Dar eu de obicei afara din bucuresti ies cu cd-urile dupa mine.In rest vezi si tu ce faci si ma anunti daca apare vreo schimbare.
      :smokespliff:viata e frumoasa doar daca stii s-o traiesti:dirol:

Comment

Salut,acum ceva zile mi-au furat casetofonul sony pe care il aveam si am cumparat ieri un lg lac5800ru.Am vazut ca receptia semnalului radio este mult mai slaba fata de sony.Am tot citi ca ar exista un amplificator care se monteaza intre antena si casetofon sau antena+amplificator kit...Ma poate lamuri cineva cum se numeste exact si pe unde as putea gasi? Multam.

Comment

@costelush: ai rezolvat problema cu receptia radio?nu de alta dar sunt curios si eu ce s-a mai intamplat.
          :smokespliff:viata e frumoasa doar daca stii s-o traiesti:dirol:

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google