Cum Curat Masticul De Pe Fetele De Usi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Curat Masticul De Pe Fetele De Usi?

Cum pot curata masticul cu care sunt lipite fetele de usa de plastic?
    este ramas si pe tabla de la usa si nu merge dat jos cu ce solutie sa incerc?
    cu benzina nu merge sigur am incercat..
    poate imi poate spune cineva
    Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Cu spirt si ,,freaca freaca" multa
    sigpicMy ride

Comment

Cine te-a pus sa iti iei fete de usi de ph2 acuma curata
      Cum zicea si deluxe dai cu spirt.
      Si sa imi zici si mie ce tip de mastic ai cumparat sa ca pui pe noile fete de usi si cat ai dat pe el?

Comment

Da masticu ala ai necesar? Ca eu am fetele de PH2 si nu am pus mastic dar am impresia ca se aud mai tare zgomotulele de afara cu astea noi si ma intrebam daca ai din cauza ca nu am pus mastic...

Comment

De unde ati facut rost de fete de usi ph2 baieti? Eu am fost la un dealer in caras severin mai precis in resita si nu aduc decat cu tot cu usi.

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
            Cine te-a pus sa iti iei fete de usi de ph2 acuma curata
            Cum zicea si deluxe dai cu spirt.
            Si sa imi zici si mie ce tip de mastic ai cumparat sa ca pui pe noile fete de usi si cat ai dat pe el?
            da mersi
            am reusit in cele din urma

blaze2k

pai ar cam fi necesar ! la mine cu fetele de usa vechi,aveam mormoloci in usi cand mergeam pe piatra cubica de cate ori le-am dat jos si le-am pus inapoi(nu am avut cleme rupte la ele )
            si se auzeau plasticele intr-un hal de nedescris

astazi cand am montat PH2 am bagat ceva mai mult silicon ( a dat putin pe afara,dar il tai la fata cu kutter-ul) dar am fugit greierii din usi...

p.S. supercar : Vorbeste cu baiatul daca vrei ph2 mai are 1-2 set-uri

se poate inchide acest thead am rezolvat problema
            Last edited by bobbyred; 21 November 2008, 19:19.
            Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google