Incuietoare Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Incuietoare Logan

Salut,
    Ma numesc Andrei, din Bucuresti, si de curand mi s`a spart masina, mai exact mi`au fortat incuietoarea dreapta si mi`au furat casetofonul, nu am casco la masina deci e ca si dus si casetofonul si incuietoaream trebuie sa mi le fac singur...
    acum chestia interesanta.. Masina se incuie din telecomanda, dar incuietoarea e praf, nu intra cheia in ea, e largita, portiera e putin stramba, cum pot sa schimb incuietoarea? se poate lua una singura, trebuie sa schimb toate incuietorile...Portiere,contact,portbagaj, cat costa ? nu am absolut nici o idee.. Ast sugestii

Din cate stiu....Din pacate trebuie sa le schimbi pe toate !
    autocolante personalizate

Comment

Daca dai de un service bun se poate lua numai o incuietoare, dupa codul cheii. Daca nu, se schimba tot setul sau se scoate incuietoarea asta si se chituieste zona.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ar mai fi posibilitatea adaptarii unei incuietori dupa cheie daca stii pe vreun meserias.
        I HAVE A !sigpic
        fara linkuri externe in semnatura

Comment

@achmed49 : Am schimbat incuietoare la usa dreapta fata la reprezentanta (pe casco tot ca urmare a fortarii) si a fost nevoie doar de una bucata, primind o cheie in plus pentru acea usa.
          It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Dupa factura masinii se poate comanda o singura incuietoare

Comment

Comanda unde? La reprezentanta dacia? Si ai idee cam cat ar costa?

Comment

Da dar trebuie neaparat factura originala

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google