As Vrea Sa Va Intreb Daca Farurile De Logan Nou Sunt De Aceasi Dimensiune Ca La Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• As Vrea Sa Va Intreb Daca Farurile De Logan Nou Sunt De Aceasi Dimensiune Ca La Logan

As vrea sa cumpar faruri tuning ce sa gaseste pe situri... Dar, nu stiu daca corespund, si nu as vrea sa dau banii pe.... Mrs

Aceeasi dimensiune o au,dar nu au aceeasi prindere
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Corect, iti trebuie armatura fata de la noul logan ca sa poti pune spoilerul fata si farurile.
      Fuarte Nervos !!!

Comment

Iar asta implica si schimbarea traversei fata, a barei si a traversei superioare.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Www.Alfaromtrans.Ro aici gasesti faruri "tunate" pt logan ph2
          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Mrs mult baieti! Nu stiti cum se regleaza mai sus farul? Din butonul lui reglat maxim sus abia vede la 10-15m, foarte naspa!Faza scurta!!

Comment

Originally posted by DomnulK View Post
              armatura fata
              =

Originally posted by andrei View Post
              traversei fata si a traversei superioare.
              da si implicit spoilerul fata.
              Fuarte Nervos !!!

Comment

Lombar

Eu ar trebui sa am la Prestige reglare lombar, dar eu nu am decat o singura chestie de invartit, care inclina spatarul scaunului, asta ar fii la ei lombarul, sau ar mai trebui sa am un buton de invartit???

Comment

Pentru reglare lombara trebuie sa ai 2 rotite pe spatarul scaunului. De asemenea numai scaunul soferului prezinta aceasta functie. Dak nu ai reglaj pe inaltime al scaunului, nu ai nici lombar. Pentru far trebuie sa salti capota motor si o sa vezi in traversa superioara o gaura patrata in dreptul fiecarui far si mai jos un surubel care dak nu ma insel se actioneaza cu un imbus.
                  Succes

Comment

Originally posted by dumi81 View Post
                    Pentru reglare lombara trebuie sa ai 2 rotite pe spatarul scaunului. De asemenea numai scaunul soferului prezinta aceasta functie. Dak nu ai reglaj pe inaltime al scaunului, nu ai nici lombar. Pentru far trebuie sa salti capota motor si o sa vezi in traversa superioara o gaura patrata in dreptul fiecarui far si mai jos un surubel care dak nu ma insel se actioneaza cu un imbus.
                    Succes
                    Nu am lombar, cica nu se mai fac. reglaj al inaltimii am. Am gasit gaura si l-am reglat... mrs mult!

Comment

Ma bucur ca ti-am fost de ajutor ;)

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google