Va salut. Este vorba despre masina unui amic de-al meu, un Laureat Plus, cumparata in 2006, prima revizie facandu-se la 1 an de zile,in martie 2007, la 8000 km. Din pacate, datorita unor probleme personale de-ale lui, nu a mai putut duce masina si la ce-a de-a 2-a revizie, care ar fi trebuit facuta pana in aprilie 2008. Masina a fost reparata dupa prima revizie la un service autorizat Dacia, schimbandu-se o planetara.....Etc, si facandu-i-se ITP-ul. Ideea este ca mai are garantie pana in aprilie 2009, (deci presupun ca pana in aprilie 2008 avea termen sa faca revizia) daca ma duc eu cu ea la un service autorizat si vad respectivii ca nu s-a respectat data ultimei revizii, se anuleaza garantia? Ca daca da, nu mai are rost s-o fac acolo, ci la un service de cartier. P.S Masinuta are acum 21.500 km.....Am oricum de gand sa sun la un service si sa intreb, dar vreau sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva, si daca s-a anulat sau nu, garantia
Revizie La 2 Ani Nefacuta....Garantie Anulata?
Collapse
X
-
Pai cam e anulata garantia. De fapt, nu e, ti-o vor anula in clipa in care zici ca vrei revizie la reprezentanta. Nu mai are rost sa mergi la ei, clar ti-o vor scoate din garantieDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Daca ai ceva cunostinte in service, nu se intampla nimic...
Comment
-
Asa e , mai bine nu iti mai bati capul . Dar niciodata nu vei putea compara ( aici ma refer la zeci , sute de mii de km ) o masina cu reviziile facute cum scrie in carte cu una cu ele facute in spatele blocului . Nu-mi vine sa cred ca vei schimba tu toate piesele cum scrie in carte .
Blanaru , incearca , nu ai ce pierde , dai 2 lei in gura mecanicului si inchide ochii .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Am avut si eu un caz de genul asta da cu un papuc.Au anulat garantia si gata .Am facut in continuare reviziile tot la ei si cu asta basta .Reviziile sunt foarte importante mai ales cele in care se schimba kituri de distributie si altele mai importante e bine sa le faci la un service bun (nu e obligatoriu agreat de dacia) mai ales daca nu le ai cu mecanica.O revizie unde schimbi uleiul si filtrele o poti face in spatele blocului dar in rest e bine de mers la mester.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
Comment