O Mica Intrebare

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O Mica Intrebare

Zilele trecute am fost la branesti .. Si ploua torential.Am intrat pe un drum de tara iar pamantul era foarte noroios.Dintr`o data m`a tras in stanga .. Intr`un mic santz si acolo am ramas fratilor circa 10 min .. Faza e ca .. Am incercat sa o scot inainte-inapoi .. Am reusit dupa 10 min...Faza e urmatoarea.. Am cam turat`o .. Am simtit miros de la ambreiaj .. Iar astazi dupa ce am circulat cu ea am constatat un mic piuit(troncanit)cand apas circ 2 mm din pedala...Oare sa se fi dus discu de ambreiaj ?astept un reply de la cei in masura.. Thx

Se paoet sa ai "scame" de ferodo pe disc, de cum l-ai fortat. Ar trebui in cateva zile sa scapi de problema; daca persista, probabil ai insistat sa iesi mai repede din sant decat permite masina. Oricum nu e ceva grav care sa necesite inlocuirea discului.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Mersi frumos pentru raspuns , azi nu s`a mai auzit nimic , masina a mers f bine.

Comment

Cupla revino cu detalii daca mai face zgomot. Tine-o sub observatie cateva zile, desi cum am spus, am senzatia ca aveai mizerie pe ambreiaj.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Numai .. A revenit la normal )

Comment

Ok, atunci inchidem topicul...

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google