Tiuit Servo Directie.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tiuit Servo Directie.

De vreo saptamana a inceput sa-mi tiuie servo directia mai tare ca inainte.Stiu ca este normal sa se auda acel tiuit la diesel de la servo dar in mod normal nu se auzea in interiorul masinii doar afara acuma se aude destul de sesizabil si in masina.Am fost cu ea la auto europa s-a suit un mecanic in ea a zis ca nu are nimica.Ce sa fac?

Dsca aveti in jur 1500 roni nu aveti decit sa schimbati pompa de servodirectie dar eu vas sugera sa o lasati in pace fiindca nu are absolut nimic eventual verificati nivelul aleiului

Comment

Pe masina ai aer conditionat ?

Comment

Nu are nici o relevanta faptul ca are AC daca nu avea AC nu avea servo electrica si nu avea cum sa tiuie

Comment

Chiar aveti 50 de ani????
          puteti sa schimbati putin formularea ca eu chiar nu am inteles ce vreti sa spuneti
          numai pun ca nu pt. Dv. Era adresata intrebarea.

Am vrut sa spun ca daca nu are AC atunci are servodirectie cu pompa mecanica si asta nu are nici un zgomot pe cind el a spus ca are un tiuit care este de la pompa de directie electrica

Ptr. Ca stiu sigur ca daca tiuie atunci are diesel si are servo electica si numai aia tiuie de te da afara din masina ptr ca acel motor electric se invirte cu 3800 rot pe minut si de asta tiuie

Cu tot respectul ptr dumneavoastra nu intru in polemicaiar ptr seara asta ajunge :noapte buna.

Tocmai asta vroiam sa aflu de la respectivu daca are servo mecanic sau electric ,dar dnu respectiv vad ca ne-a lasat in ceata si vad ca numai intra sa ne lamureasca .
          dv de ce sunteti asa sigur ca are servo electric ???

Zgomotu poate sa fie si de la un servo mecanic din urmatoarele cauze:
          - ulei insuficient in instalatia servo
          - cand in instalatie exista aer
          - si cand pompa mecanica(servo) este defecta ......

hai sa va povestesc ceva eu am logan diesel februarie 2007 dar din motive obiective nu am avut bani sa imi iau cu aer conditionat si in consecinta am pompa mecanica mult mai silentioasa si mai buna .

Dar nu vreau sa va jignesc dar omul cat traieste are de invatat.
          imi cer scuze daca v-am suparat sau jignit cu ceva .
          noapte buna si dv!

ai 10 minute ca sa editezi sau sa adaugi ceva la post!Incearca sa nu postezi consecutiv in alea 10 minute
          Last edited by Seba; 25 November 2008, 02:46.

Comment

Blaze2k are intr-adevar AC pe masina si pompa electrica. Si a zis clar ca a inceput sa tiuie mai tare decat de obicei si cum stie omul ca e normal sa se auda acel tiuit, rezulta ca-l avea tot timpul, deci are pompa electrica
            o pompa mecanica obosita mai degraba huruie ca o rasnita, nu tiuie.
            gelica75, tu ai dreptate in ideea expusa, dar si zlate58 stie foarte bine ce spune. V-as ruga sa nu mai interpretati raspunsurile colegilor ca fiind un atac personal sau "impresii". In special tu, gelica, ok? omul chiar stie ce spune si cum-necum, de data asta a nimerit-o 100%...
            mersi de intelegere.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Daca zgomotul s-a marit considerabil, ai putea face o testare, dar eu sustin ca nu are nimic.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cred ca o sa ma duc cu masina mea si a unui coleg care are una identica tot un kiss dci de 85cai si il pun pe mecanic sa se suie in amandoua sa-mi zica daca tot mai crede ca totul ai ok sau mi-a furat careva blanurile de la motor si deaia mi se aude asa tare din masina

Comment

Un sfat ptr tine Blaze2k daca crezi ca acel tiuit este enervant faceti o testare a acelui calculatir de DRECTIE ASISTATA si daca valorile pompei difera de ceea ca spune manualul de reparatii atunci nu ai decit sa schimbi ansamblul de directie asistata

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google