Lumini Albe Pe Ceasurile De Prestige

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lumini Albe Pe Ceasurile De Prestige

Salutare frati loganisti,imi poate spune cineva care are cesuri de prestige cu leduri albe cum se vad cifrele ziua cu ele aprinse(daca se mai vad avand in vedere fontul alb al ceasurilor),nu de alta dar as vrea sa-mi fac si eu luminile din bord albe si nu stiu.
    KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Depinde de intensitatea becurilor... Eu am tot kiss fm si se vede bine! Bafta!!!
    sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

La mine mare diferenta n-a fost. Oricum nici daca ai farurile aprinse (martor verde) nu se vede cine stie ce pe timp de zi. Mai ales cifrele albe...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Corect Seba!!! Dar o intensitate mai mare a becurilor cred ca ar rezolva prblema...
        sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Originally posted by burtosu View Post
          Salutare frati loganisti,imi poate spune cineva care are cesuri de prestige cu leduri albe cum se vad cifrele ziua cu ele aprinse(daca se mai vad avand in vedere fontul alb al ceasurilor),nu de alta dar as vrea sa-mi fac si eu luminile din bord albe si nu stiu.
          Uite aici 2 poze la mine cum se vede bordul de prestige cu leduri albe.
          Se vede si ziua daca maresti intensitatea de curent,eu de la rezistenta de 340 cat aveau am acum 170ohm,deci mult mai intens si e cam de o luna asa si nu sa prajit nici un led.
          Attached Files

Comment

Noaptea se vad belea problema ar fi ziua daca ar mai fi cifrele lizible.

Comment

Supercar da nu te ataca la ochi noaptea?
              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Se vede bine noaptea ziua este insesizabil. Uite niste poze totul pe alb .Ultimele 3 pe rosu cu alb.
                Attached Files

Comment

Originally posted by margelatu View Post
                  Supercar da nu te ataca la ochi noaptea?
                  absolut deloc,cel mai deranjant pentru ochii seara este albastru

Comment

Pe mine chestia cu vazutul ziua ma intriga si anume lumina alba pe ceasuri albe,daca se mai vede ceva.

Comment

Puneti o poza facuta ziua.
                      I HAVE A !sigpic
                      fara linkuri externe in semnatura

Comment

Uite bordul meu cum se vede ziua...Lumini albe...Si marita intensitatea ledurilor...
                        pe mine chair nu ma deranjeaza....E ok...Am condus si pe timp de noapte in afara localitati si e ok....
                        Attached Files
                        0.9 tce SL plus

Comment

Stie cineva cum s-ar putea scimba ledurile (becurile) in bord, total?? Ce se demonteaza si cum?

Comment

Bordul meu facut de dsign colegul nostru de forum daca vreti mergeti la el cu toata increderea.

Cam asa a iesit borbul facut la el.
                            Attached Files
                            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

In Cluj va rezolv eu ne intalnim vedeti bordu meu cateva poze si ne intelgem. Mai multe detali P.M.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google