Salutare frati loganisti,imi poate spune cineva care are cesuri de prestige cu leduri albe cum se vad cifrele ziua cu ele aprinse(daca se mai vad avand in vedere fontul alb al ceasurilor),nu de alta dar as vrea sa-mi fac si eu luminile din bord albe si nu stiu.
Lumini Albe Pe Ceasurile De Prestige
Collapse
X
-
Depinde de intensitatea becurilor... Eu am tot kiss fm si se vede bine! Bafta!!!
-
Corect Seba!!! Dar o intensitate mai mare a becurilor cred ca ar rezolva prblema...
Comment
-
Originally posted by burtosu View PostSalutare frati loganisti,imi poate spune cineva care are cesuri de prestige cu leduri albe cum se vad cifrele ziua cu ele aprinse(daca se mai vad avand in vedere fontul alb al ceasurilor),nu de alta dar as vrea sa-mi fac si eu luminile din bord albe si nu stiu.
Se vede si ziua daca maresti intensitatea de curent,eu de la rezistenta de 340 cat aveau am acum 170ohm,deci mult mai intens si e cam de o luna asa si nu sa prajit nici un led.
Comment
-
Se vede bine noaptea ziua este insesizabil. Uite niste poze totul pe alb .Ultimele 3 pe rosu cu alb.Attached Files- Imagine003.jpg (28.7 KB, 114 views)
- Imagine005.jpg (24.9 KB, 105 views)
- Imagine006.jpg (33.5 KB, 109 views)
- Imagine007.jpg (33.5 KB, 66 views)
- Imagine008.jpg (24.3 KB, 71 views)
- Imagine009.jpg (22.5 KB, 70 views)
- z (3).jpg (25.6 KB, 53 views)
- z (4).jpg (25.5 KB, 63 views)
- z (5).jpg (22.2 KB, 75 views)
Comment
-
Uite bordul meu cum se vede ziua...Lumini albe...Si marita intensitatea ledurilor...
pe mine chair nu ma deranjeaza....E ok...Am condus si pe timp de noapte in afara localitati si e ok....0.9 tce SL plus
Comment
-
Bordul meu facut de dsign colegul nostru de forum daca vreti mergeti la el cu toata increderea.
Cam asa a iesit borbul facut la el.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
Comment