Rodajul In Afara Tarii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rodajul In Afara Tarii

VA SALUT PE TOTI !
    E prima mea postare aici si as vrea sa ma lamuriti in cateva privinte...
    Mi-am comandat un MCV full diesel pe care il astept sa vina in jur de 20 iulie(se termina de fabricat pe 18 ...cat credeti ca va face pana o sa intru in posesia lui?) si as vrea sa plec cu el in Croatia in concediu unde o sa-i fac si rodajul (la cat se face prima revizie?...dar a2a?) si as vrea sa stiu cam cat dureaza pana o sa-mi vina numerele negre de la RCI leasing si acordul lor ca pot iesi din tara?
    Din ce cauza nu se pot omologa jantele pe 17?
    As vrea sa folosesc un ulei sintetic Mobil1 0W-30,credeti ca e bine pentru un diesel?
    Last edited by Hulio_32; 13 July 2007, 19:46.
    http://hondafan.etp.ro/gallery/v/irinelvalcea/
    VAND HONDA ACCORD I-CTDI

Daca se fabrica pe 18, o sa il ai in jurul datei de 25 iulie. Poti sa pleci linistit cu el in Croatia dupa ce RCI iti da acceptul (n-ar trebui sa dureze mai mult de o zi de la cererea acceptului pana la primirea lui). Prima revizie se face la 10.000 km sau un an daca nu ai facut acesti kilometrii. Numerele negre ai timp sa le iei intr-o luna dupa ce iei masina. Jantele pe 17 nu se pot omologa datorita faptului ca nu sunt trecute in talon. Totusi, ca sa le treaca in talon trebuie sa mergi la RAR, cei de acolo sa dea acceptul (daca nu ai pile nu prea reusesti) dupa care mergi la Politie sa iti schimbe talonul. Este foarte multa alergatura si timp pierdut. Foarte multa lume (de fapt majoritatea) care au alte jante pe Logan nu le au omologate. Ca ulei ti-as recomanda Castrol GTD Magnatec 5w40.
    Last edited by andrei; 13 July 2007, 23:57.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Bun venit pe forum! ca sa te anunt e bun si 10w pentru diesel, doar ca e putin mai gros si nu are durabilitatea ca si 5 w care e putin mai subtire si ''rezista'' mai bine. Recomandat ar fi 5w dar nu are nimic daca pui de celalalt.Deci spor
      Renault Scenic II
      Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

la 15 mii revizia?Pai la diesel nu se face la 10 mii ???
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Nici eu nu stiu ce sa mai cred, unii ba la 7500, altu ba la 10000, altu la 15000. Ca sa zic asa mai bine prietenul meu cu loganul 28 may, schimba uleiul la 5000-6000 , nu e o gluma, este o masina super intretinuta din toate punctele de vedere.
          Renault Scenic II
          Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

dar as vrea sa iau numerele negre mai repede....ca nu pot sa ies cu cele rosii din tara,cam ce ar trebui sa fac ,ca cei de la RCI sa mi le trimita mai repede?
            ...si apropo ...nu mai trebui sa-ti iei viza pt Serbia, stiti careva ceva?...cat de sigura e serbia acum?

si as vrea sa stiu ce parere aveti despre sistemul audio cu 4 boxe si radio cd cu mp3?...se poate compara cu alte sisteme ?...gen bora, passat,golf?

credeti ca ar fi bine sa-i fac acum cand o s-o iau, o antifonare completa?
            am auzit ca la logan-urile din 2004 sunt pline de rugina pe la aripi.
            Last edited by andrei; 13 July 2007, 23:57.
            VAND HONDA ACCORD I-CTDI

Comment

pentru Serbia s'au scos vizele ,iti trebuie doar pasaport si carte verde la masina...
              Reviziile stiu ca se fac la 10 mii diesel,15 mi benzinar si optional la 7500 pentru cei care merg mult in oras
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by bogo4all
                Nici eu nu stiu ce sa mai cred, unii ba la 7500, altu ba la 10000, altu la 15000. Ca sa zic asa mai bine prietenul meu cu loganul 28 may, schimba uleiul la 5000-6000 , nu e o gluma, este o masina super intretinuta din toate punctele de vedere.
                Omul tine la masina lui si vrea sa o protejeze cat mai bine.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

ce parere aveti despre sistemul audio cu 4 boxe si radio cd cu mp3?...se poate compara cu alte sisteme ?...gen bora, passat,golf?
                  VAND HONDA ACCORD I-CTDI

Comment

ce legatura are asta cu topicul despre rodajul masinii tale??

Comment

??!! pai el e SH???

Sau Rodajul Se Face Numai La Motor?....:P ..cam multa grija din partea administratoriilor...
                      Last edited by andrei; 14 July 2007, 22:03.
                      VAND HONDA ACCORD I-CTDI

Comment

ma refeream la faptu ca sistemul audio nu avea nici o legatura cu topicul de rodaj,puteai sa intrebi la I.C.E (in car entertaiment )

Comment

ce imi puteti spune despre rodajul masinii...in primii 10.000km.....ce e bine sa faci si ce nu?
                          VAND HONDA ACCORD I-CTDI

Comment

Sa nu o turezi peste 3000 rot/min, sa nu treci de 120 km/h. Iar rodajul tine 1.000 km nu 10.000 km.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

@andrei: Nu vreau sa te contrazic dar eu am citit in cartea tehnica ca la Diesel nu se recomanda sa treci peste 2500 rot/min in primii 1500 de km. In ceea ce priveste kilometrajul la 2500 RPM in a 5-a ai in jur de 110 km/h.... S-ar putea sa se fi schimbat modalitatea de rodare insa eu in primii 1500 de km nu am trecut de 2500 RPM in nicio situatie

Toate cele bune,

MAVERICK_SS
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google