Arse sigur nu sunt, de la sigurante nu poate fi (totusi verifica, pentru a fi 100% sigur) ca stopul de ceata merge, de la blocul de lumini nu poate fi ca se aprinde martorul, deci e de la cablaj, mufe sau releu.
Proiectoare Logan Partener
Collapse
X
-
-
Ar fi trebuit facuta proba la cumparare.
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View PostOf iar aruncati cate o bomba si fugiti...
de prin 2006 nu se mai fac borduri cu consum instant...
CB2 deci daca e problema de instalatie ti-se rezolva pe garantie , daca e siguranta arsa,becuri arse/lipsa vei platii din buzunaru tau si piesa(becu/siguranta)si manopera... Te duci si aflii ce are daca zic ca-i becu ars le spui ca nu ai bani la tine si al revedere bye bye bye... Te duci iti iei 2becuri H11 si rogi un prieten sa te ajute , dai search pe aici pe forum
dar inevitabil la un moment dat ajungi si la ei nu??? Si atunci au produs magareata
Comment
-
Eu la o masina am gasit o cupla desfacuta la cablajul proiectoarelor, baietii din service nu s-au sinchisit sa o mai puna la loc.Pe bord arata ca se aprinde martorul , releul din cutia de relee si sigurante de la motor tacanea cand dadeam comanda sa le aprind.Captain of the black pearl
Comment
-
Da, numai ca la el sunt ambele mufe scoase.
Comment
-
Ok. Am verificat si sigurantele si totul e in regula. Deci elimin si varianta asta.
PS: Cand am luat masina mergeau. Mergeau si acum vreo 2 luni cand am facut niste probe in trafic si am vazut pe masina din fata ca se aprind Normal ca le-am probatesti independent...si acum ?
Comment
-
Deci clar e o problema de conectica.
Comment
-
Tocmai am venit de la service. Au fost foarte amabili. S-au uitat la ea pe loc, au pus mufa si totul merge Asa ca de Sarbatori o sa am proiectoarele de ceata - totul a durat 1 minut. Mai mult am stat la usa pina sa-mi vina randul sa ma intrebe care e problema.
Sarbatori Fericite tuturor.esti independent...si acum ?
Comment
-
Exact cum am anticipat, problema a fost mufa scoasa. Puteai sa pui si tu mufa si scapai de statul la cozi.
Comment
Comment