Si avea partial dreptate mosul. Sunt senzori acclerometrici si de soc in masina. Daca decelerarea e mai mare de o anumita valore se deschid airbagurile. Daca decelerarea e mai mica, dar suprafata de care se loveste e mai dura, si masina se deformeaza mai mult, airbagurile se deschid.
Airbag-uri Si Siguranta In Logan
Collapse
X
-
-
Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....Si la mine in oras la un dealer este loganul politiei asemanator cu ultima poza;))
Adica asemanator cu aceasta http://www.loganclub.ro/forum/attach...0&d=1184605994Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Ce se intampla cu politia romana. Si la dealerul din Braila erau ultima data 2 Loganuri lovite(de Politie).
@Andrei Poate AMG are masini de transport vehicule avariate de aceea cele mai multe ajung la ei in curte.
@ fabulous4u2: Si daca sarea airbagul cred ca tot isi belea rotula (ca doar nu e airbag la picioare).Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by Rocri@Andrei Poate AMG are masini de transport vehicule avariate de aceea cele mai multe ajung la ei in curte.
Comment
-
a si cu transportu astia te umfla la pret pai mie pentru 15 km pana la service imi cereau 1 milion 8 sute ) a pai sa fiu tampit sa dau atat ... m`am suparat i`am dat lu unu 300.000 si m`a tras pana acolo mare chestie .Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
Originally posted by Beleauaa si cu transportu astia te umfla la pret pai mie pentru 15 km pana la service imi cereau 1 milion 8 sute ) a pai sa fiu tampit sa dau atat ...
Comment
-
mai nou unele firme de casco ofera si tractarea... adica faci accident suni la firma vin iau masina si ti-o duc in service si te cheama cand e reparata , cel putin asa zic in ``reclame`` adevaru nu stiu care e... tractarea se poate deconta pe rca-casco cu putin mai mult scandal
sigpic
Comment
Comment