deci aia cu 8km sa dai 250Ron deci sigur mai chemam 2-3priteni o imingeam si ieseam mult mai ieftin si ma scoteam si de oplimbare in oas cu baietzi )
Airbag-uri Si Siguranta In Logan
Collapse
X
-
Originally posted by Jonivipdeci aia cu 8km sa dai 250Ron deci sigur mai chemam 2-3priteni o imingeam si ieseam mult mai ieftin si ma scoteam si de oplimbare in oas cu baietzi )
Comment
-
Originally posted by RocriCe se intampla cu politia romana. Si la dealerul din Braila erau ultima data 2 Loganuri lovite(de Politie).Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
despre air-baguri....sa zicem ca stim cate ceva... eu vreau sa va intreb daca am air-baguri laterale , ce fel de huse trebuie sa imi iau ca nu le blochez declansarea in caz de accident, cat costa ...si daca stiti si unde pot gasi ar fi super. daca ati putea posta niste poze sa vad si eu cum arata ar fi super
Comment
-
Pentru scaunele care au airbag-uri in spatar trebuie sa cauti huse speciale pentru asa ceva.Scrie si pe cutie ca sunt pentru scaune cu airbag-uri.La dealer acum 3 luni nu aveau asa ceva...uite de care am eu... http://www.loganclub.ro/forum/caleas...light=caleasca . Pe husa in partea care vine in lateralul scaunului tb sa ai un oval pe care scrie airbag...Attached Filessigpic
Comment
-
un pret orientativ ? imi poti spune ...si de undel e-ai luat?Last edited by balanescuadrian; 4 October 2007, 12:19.
Comment
-
Cele pe care scrie Michael Schumacher sunt facute pentru scaune cu airbaguri laterale.
Comment
-
auziti explicatie de la un prieten...
discutam de airbaguri laterale , si ii povesteam faptul ca dealerul care sa ocupat de mine mi-a zis ca e singurul mcv cu air baguri laterale...
la care prietenul meu : pai da normal ma si asa nu se deskid air bagurile ce rost mai are sa dea lumea bani pe ele nu mai tu ca blegu ai aruncat cu euroi pe airbaguri si abs
sigpic
Comment
-
Originally posted by sonykelauziti explicatie de la un prieten...
discutam de airbaguri laterale , si ii povesteam faptul ca dealerul care sa ocupat de mine mi-a zis ca e singurul mcv cu air baguri laterale...
la care prietenul meu : pai da normal ma si asa nu se deskid air bagurile ce rost mai are sa dea lumea bani pe ele nu mai tu ca blegu ai aruncat cu euroi pe airbaguri si abs
Dacia 1100,si are volan de logan pe care scrie air bag si nu ii se deschide?Si deacea zice ca nu se deschid?
Comment
-
oricum eu cred ca are o mai mare rezistenta MCV -fatza de berlina, mai ales daca reusesti sa-l dai peste cap (Doamne fereste!)...singura chestie e ca tabla e ffff slaba....mai bine puneau fibra ....si poate prindeam ceva mai multa viteza...http://hondafan.etp.ro/gallery/v/irinelvalcea/
VAND HONDA ACCORD I-CTDI
Comment
Comment