Intensitate display CB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La acelasi nivel de echipare, nu e diferenta intre schemele elctrice 1.6-1.4, asa ca daca aveti solutia, spuneti-o...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Nu va mai stresati uitativa toti la display si o sa vedeti ca palpaie, nu e de la baterie de la fire sau de la mai stiu eu ce...Pur si simplu are o intensitate luminoasa prea stridenta care da impresia asta
      fara linkuri externe in semnatura

Comment

Si a meu face la fel mai ales la frig si cand sunt multi consumatori .Cred ca asa face"toate".
        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Solutia era sa mi-l doneze mie daca il deranjeaza asa mult. La remediat un defect de proiectare tabloului de bord nu cred ca se baga nici un electronist.
          Fuarte Nervos !!!

Comment

E normal, nu sunt probleme cu afisajul sau cu instalatia electrica.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu am 1.6 - 2 bucati una F1 si una F2 . Poate sunt eu mai carcotas dar as fi tare curios sa vad modificarile la schema electrica de la primul la al doilea pentru ca si la mine palpaie . Nu e deranjant dar se observa mai ales cand e noapte si rece
              1.6 MPi Icy White

Comment

mie imi palpaie cand stau de obicei la stop la relanti cu farurile aprinse dar nu e ceva care sa ma deranjeze

Comment

Exact asa si la mine.Dupa ce realizez ca face..uit )
                  Cumpar volan de Duster

Comment

e o problema generala si nu aveti ce face.e din constructie.a mea are doi ani si mai ale la frig si cand ai felinarele aprinse.
                    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

acea clipire a CB-ului se vede doar in momentul in care intensitatea lui scada datorita aprinderii farurilor sau a pozitiei. La toate face la fel. Cred ca e vorba de curentul redresat care alimenteaza SMD-urile. Cine stie?

Comment

nu numai cand stangi farurile...ci face tot timpul dar cand stai cu farurile stinse intensitatea este mai mare si se observa mai greu..dar se observa daca te uiti atent.intre timp am 11300km....si la fel face
                        Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

la mine cu farurile stinse nu mai face

Comment

Eu suspectez ca ar putea si bateria. A incercat cineva sa monteze o baterie de putere mai mare 70 A?

Comment

Nu e de la baterie, pentru ca face si in mers, unde curentul nu mai e furnizat de baterie. Si face si la dCi-uri, care au baterie de 70Ah.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pai si pana la urma din ce cauza face asa?Sau asa "face toate"?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google