taxe leasing

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• taxe leasing

am si eu o nedumerire in legatura cu leasing-ul.
    Am fost de curand la dacia si mi-am facut comanda de un preference 1.4 mpi abs plus _ac , mi-a facut domnisoara de acolo o simulare de creditare in care erau specificate avansul , ratele lunare etc.Pe langa astea mai scria ca separat se vor factura taxa de administrare de 5 eu , taxa de prima inmatriculare (4 milioane si ceva fara TVA) si asigurarea obligatorie .Domnisoara mi-a spus ca astea insumate vor fi in jurul la 15 milioane.Azi am fost sa semnez contractul si suma a ajuns la 15-17 milioane .Problema e ca n-a stiut sa-mi spuna exact ce intra in suma asta iar mie mi se pare foarte mult pentru taxa de prima inmatriculare si un rca.Daca a trecut cineva prin asa ceva si imi poate da un raspuns i-as fi recunoscator.Va multumesc.

Nu cumva ti-au pus si CASCO in banii astia? Deobicei asa se pune...
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

nu cred , pentru ca tipa aia mi-a spus ca in rata aia calculata in simulare intra toate taxele (tva + casco + rata + etc)

Comment

Taxa de prima inmatriculare la 1,4 MPI este de 5 mil si ceva(cu tot cu tva). Este un simulator aici asa ca poti sa verifici. Cred ca totusi ai si rata Casco(am eu o banuiala ca cheltuielile conexe se factureaza separat). Apropo vezi ca sigur ti-au facturat o chestiune numita comision analiza dosar care este destul de mare (cred ca este vreo 8 -10 mil. in functie de avansul dat de tine)
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

da am calculat si eu , cat despre comisionul ala de analiza l-am platit odata cu avansul de 5% care l-am dat si era vreo 200 si ceva de eur..deci iese si ala din calcul iar rata de casco care e de vreo 30 de eur pe luna sau ceva de genul mi-a zis ca intra in rata totala..deci..din foaia aia ..tot ce reise este ca mai platesc separat inmatriculare + rca + 5 eur nu stiu ce comision care adunate..nu dau 17..oricum..sunt foarte curios..sa vad ce anume o sa se factureze..si mai ales cum o sa fac rost de banii astia :P

Comment

Doar intreb nu trebuie sa te superi. Comisionul de analiza dosar l-ai platit dar ai primit factura pentru el? Daca nu poate ti-l trec acum pe factura si mai scade suma care o ai de plata. Si cred ca inmatriculare nu inseamna numai taxa de prima inmatriculare (taxa talon, taxa RAR, etc.). Oricum te rog sa ne tii la curent cu toate detaliile pentru ca o sa cumpere in leasing un logan o ruda de-a mea si sa stiu ce sa-i spun sa faca.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Vezi ca ti-au mai pus si numerele rosii (in jur de 100-150 ron) si numerele negre.

Comment

Originally posted by andrei
                Vezi ca ti-au mai pus si numerele rosii (in jur de 100-150 ron) si numerele negre.
                Atat de mult? Parca pe mine m-au ajuns pina in 80 RON (rosii + negre).
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Depinde de dealer, la Meridian sunt 150 ron, la Adras 80 ron, etc.

Comment

Mi-am adus aminte 65 RON (numerele rosii) + 15 RON suport numere la Braila. Iar la negre 60 RON (taxa numere preferentiale) compusa din 80 taxa - 20 garantie numere provizorii. Total 140 RON (cu nr. preferentiale). Cu numere la rand taxa se compenseaza cu garantia.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

taxa de administrare la Rci ,la un MCV Laureat este in jur de 320 euro
                      http://hondafan.etp.ro/gallery/v/irinelvalcea/
                      VAND HONDA ACCORD I-CTDI

Comment

nu m-am suparat, scuze daca am dat impresia asta .Acum am primit telefon si am aflat ca maine cand ma duc s-o iau mai trebuie sa dau 1 mil jumate pe numere (alea rosii banuiesc),asa cum zice lumea pe aici.Oricum am sa te tin la curent cu tot ce se factureaza.Daca s-ar factura toate astea poate s-ar ajunge la 17 milioane dar..cine stie...in fine..astept sa ma duc sa vad ce balarii imi vor mai cere.

Comment

hai ca va zic eu cum sta treaba ca am patit-o si eu
                          acuma mi-am facut leasing si dupa ce am dat avans mi-au venit de la RCI LEASING 4 facturi, si anume
                          1: asigurare RCA 623 lei
                          2: asigurare casco 127 lei (41 euro)
                          3: taxa prima inmatriculare 499 lei
                          4: difaerenta la ceva plata da 237 lei

in plus cand am ridicat masina am mai dat cam un milion juma. acuma tre sa imi prelungesc nr rosii(iar vreo 90 lei) pentru ca firma de leasin mi-a trimis contractu cu care tre sa declar masina la finante dupa o sapt jumate si cica inmatricularea dureaza vreo 3 sapt, asa au zis ei. in orice caz is niste bulangii. apropo care stie de faza cu 25000 de km pe an(cica dupaia platesc 0.1 euro pe km) CITITI BINE CONTRACTU ca io nu am facut-o f atent. numa bine tuturor
                          http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

Nu cred chestia asta cu 25.000 km pe an. Multi patroni de firme de taximetrie iau masinile in leasign, daca era asa cum zici tu nu le luau in leasing.

Comment

eu iti spun ce scriwe in contract apai cine crede si cine nu treaba lui in orice caz i de-am p...
                              http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google