taxe leasing

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by liculicu
    1: asigurare RCA 623 lei
    Da ce RCA ti-au dat astia nene. Eu stiam ca RCA-ul este in jur de 150 RON/an (la toate masinile nu numai la Logan)
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

gata , am fost si am luat-o , am mai intrebat-o pe aia odata care-i treaba cu alea 17 milioane si mi-a zis ca o sa fie taxa de inmatriculare & stuff , prima rata de casco 120 si ceva de euro si rca-ul.Astept sa vina facturile si atunci o sa va spun sa stiti exact.acum am probleme cu casetofonul (care nu exista) dar probabil ca am sa postez in viitor chestia asta intr-un topic adecvat.va multumesc pentru raspunsuri.

Comment

Casetofon nu are ABS Plus, dar poti sa-i pui tu.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

sa-l stapinesti sanatos.

despre radio s-a discutat aici

Comment

atat ii asigurarea si eu m-am mirat dar asta e ce poti sa faci
            http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

Originally posted by liculicu
              eu iti spun ce scriwe in contract apai cine crede si cine nu treaba lui in orice caz i de-am p...
              M-am uitat in contract: dispozitia la care te referi se gaseste in art. 12.2, in sectiunea intitulata "Restituirea autovehicului la expirarea contractului".

Textul mentionat se refera la desocotirea ce se fac intre locator si utilizator la expirarea leasingului. Eu ca utilizator va trebui intr-adevar sa suport o taxa pentru depasirea limitei contractuale anuale de 25000 km - dar NUMAI DACA la finele perioadei contractuale restitui masina. Daca ridic optiunea cumpararii (sau am contractat de la inceput fara valoare reziduala), atunci masina trece in proprietatea mea si prevederile art. 12.2 nu mai intra in functiune.
              Aceasta este, dupa mine, interpretarea juridica a respectivei dispozitii contractuale.

Deci, as zice ca no problem!

Cu numerele este o hotie curata.
              In 5 decembrie mi-au dat numerele rosii si m-au taxat de 120 ron.
              In 5 ianuarie am platit si numerele negre (nu mai stiu cat au costat) si m-am dus la politie sa restitui cele rosii si sa-mi dea banii pe ele. Nu va inchipuiti ca mi-au dat ... 24 ron. Cand am intrebat de ce, au zis ca la leasing, pt ca masina e a unei persoane juridice, numerele rosii sunt mai scumpe. Daca o luam ca simplu cetatean, m-ar fi costat numai 50 ron. Dar suma de rascumparare a numerelor rosii e aceeasi!
              Last edited by andrei; 27 July 2007, 23:27.
              Martinel rules!

Comment

Cine a luat logan in leasing prin RCI poate sa spuna care e taxa de rambursare anticipata, la mine in contract scrie ca e de 5 %, ( mi se pare foarte mare, bineinteles cand am semnat contractul dealerul nu mi-a spus de 5% mi-a zis ca e 3% ) evident dupa un an de zile, ca mai devreme nu se poate, a facut cineva calcul, se merita oare sa o platesti dupa vreun an jumate, dupa aia iti faci tu rca si casco unde vrei la preturi mai rezonabile la preturi de persoana fizica, sau sa mergi cu contractul de leasing pana la capat, ca dupa cum observ eu majoritatea taxelor le platesti la inceputul contractului si dobanzile cele mai mari.

Comment

Eu am leasing prin impuls leasing romania la mine in contract scrie ca dupa primul an platesti 3% in al doilea 2% in al treilea 1% pentru rambursarea anticipata i adevarat ca rca si casco le platesti la persoana juridica cu toate ca contractul este incheat pe persoana fizica si nu in ultimul rand ca euro nu mai are de gand sa revina la 3.3 lei atata a fost cand am luat eu masina.

Comment

vezi ca te mai costa vreo 5 mil si firma care iti inmatriculeaza masina. o sa iti vina facturi prin posta de o sa te plictisesti. daca credeai ca merge un reprezentant de la RCI sa iti faca inmatricularea, te-ai inselat. ei predau dosarul la o firma care se ocupa cu inmatriculari si aia vin cu talonul si numerele la RCI, si aia ti le trimit tie. Si la mine a fost cam la 14 mil cand am luat masina in aprilie.
                    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Eu am luat masina prin impuls leasing romania si numerele si talonu nu le-am platit ca au intrat in comisionul de administrade de 150 euro care a venit factura la inceputul contractului eu stiu ce spun ca am platit deja 16 rate si am de gand sa plaatesc masina integral inainte de termen ,RCI leasing dupa parerea mea i cea mai mafiota firma de leasing cu cele mai multe comisioane.

Comment

asta m-am prins si eu..dar la brasov, cu dealerul asta nu lucreaza alta firma de brokeraj in afara de RCI. si in plus, nu stiam pe atunci nici ca dealerul asta e mai 'pretentios' la preturi sau la 'calitatea' angajatilor fata de celalalt dealer. la mine e a 8a rata, si sper ca in aprile-mai cand face anul sa o platim integral. conform contractului, esti obligat un an sa platesti leasing. desi e leasing pe 7 ani, mai mult de 2-3 nu cred ca o sa prinda pe mana mea.
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google