merci Razvan
Montare aer conditionat pe logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
daca se merita investitia,nu pot sa-ti raspund dar cei care nu au avut iar acum beneficiaza de aer ceva mai rece in habitaclu au fost multumiti,daca te intereseaza doar aerul conditionat undeva la 30 mil,plus minus ,,daca vrei si directie electrica sare de 50 mil.daca te intereseaza mai este cineva din Suceava la care i-am pus ,poti lua legatura cu el pe club,,ciope,, are un sandero,
Comment
-
Originally posted by Bogdan20cj View PostSalut,oare lipsa aerului conditionat din masina se poate suplini cu asa ceva
Ma gandesc ca s-ar putea adapta cumva ca sa ne faca zilele calduroase mai placute.. intreb pt ca mie daca imi face in masina 25 de grade e ok!
Sau vrei sa te mai racoresti cu o bere rece din cand in cand?sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Ideea cu bere la rece este buna ..dar fara alcool! Sincer ma gandeam sa ii micsorez cutia frigorifica pentru eficienta mai mare si sa ii pun un ventilator de PC in capac care sa scoata aerul rece afara.
Dar problema mea este ..cat tine bateria.. ma gandesc ca ar trebui o baterie de amperaj mai mare ..
Voi ce credeti?
Comment
-
Pe 1,5 dci stie cineva cat costa de montat ac si servo directie, piese si manopera?Last edited by carmanager; 11 April 2013, 19:52.
Comment
Comment