Montare aer conditionat pe logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• merci Razvan

Comment

• Salut as dori sa va intreb ceva cei care stiti un radiator de ac logan 1.5 dci diesel se potriveste la logan 1.6 mpi benzina?ca eu am reusit sa il gauresc pe a meu si am gasit unul la un pret bun dar este de logan dci multumesc

Comment

• Salut,ti-am trimis pe privat ,nu se potriveste cel de dci este mai mare

Comment

• am un ambinace (fara servo) 1.5 dci din 2006, cam cat m-ar ajunge montajul ac?
          pt cei care si-au montat, se merita investitia? multumesc

Comment

• daca se merita investitia,nu pot sa-ti raspund dar cei care nu au avut iar acum beneficiaza de aer ceva mai rece in habitaclu au fost multumiti,daca te intereseaza doar aerul conditionat undeva la 30 mil,plus minus ,,daca vrei si directie electrica sare de 50 mil.daca te intereseaza mai este cineva din Suceava la care i-am pus ,poti lua legatura cu el pe club,,ciope,, are un sandero,

Comment

• multumesc deocamdata

Comment

• Salut,oare lipsa aerului conditionat din masina se poate suplini cu asa ceva

Ma gandesc ca s-ar putea adapta cumva ca sa ne faca zilele calduroase mai placute.. intreb pt ca mie daca imi face in masina 25 de grade e ok!

Comment

• sincer cred ca mai rau te complici , dupa cum scrie in anunt are deja 4 ani, in camion a fost mai mult ca sigur folosit non-stop, deci nu stiu cat mai merge ala, plus ca nu stiu cat te ajuta...

Comment

• Originally posted by Bogdan20cj View Post
                    Salut,oare lipsa aerului conditionat din masina se poate suplini cu asa ceva

Ma gandesc ca s-ar putea adapta cumva ca sa ne faca zilele calduroase mai placute.. intreb pt ca mie daca imi face in masina 25 de grade e ok!
                    Pai si cum vrei tu sa faci racoare in masina cu un frigider?
                    Sau vrei sa te mai racoresti cu o bere rece din cand in cand?
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Ideea cu bere la rece este buna ..dar fara alcool! Sincer ma gandeam sa ii micsorez cutia frigorifica pentru eficienta mai mare si sa ii pun un ventilator de PC in capac care sa scoata aerul rece afara.

Dar problema mea este ..cat tine bateria.. ma gandesc ca ar trebui o baterie de amperaj mai mare ..

Voi ce credeti?

Comment

• si caldura generata de congelator unde o baga? )) esti haios

Comment

• Chestia aia face cald in masina, nu frig.

Comment

• Pe 1,5 dci stie cineva cat costa de montat ac si servo directie, piese si manopera?
                            Last edited by carmanager; 11 April 2013, 19:52.

Comment

• salutare baieti. Vin si eu cu o intrebare. Am un Ambiance 2005, deci fara A/C, ca sa pun butonul de A/C trebuie as cumpar tot panoul de climatizare, sa se gaseste separat doar butonul de A/C??
                              Numai bine
                              MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• obligat trebuie schimbat comanda climatizare,nu merge atasat butonul ,doar sa faci tu o improvizatie,dar la cat costa o comnda de clima cu ac nu merita

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google