Montare aer conditionat pe logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dezmembrarilogan.com is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, dezmembrarilogan.com has it all. We hope you find what you are searching for!

Comment

• In Ploiesti sau prin apropiere (Bucuresti, etc.) ma poate ajuta cineva cu montajul AC-ului pe un ambiance mpi? Nu am piesele.

Daca stiti pe cineva.. si un pret estimativ.. Mersi anticipat!

Comment

• suna-ma si-ti spun tot ce trebuie si pret 0745501725

Comment

• Pe un logan ambiance 1,5 dsl din 2006 vreau sa-mi montez ac si servo. Se poate? Cam cat m-ar costa? Prin apropiere de Iasi e cineva care face acest lucru?

Comment

• incearca la aurelian

Comment

• Pentru persoana din Iasi, ar fi de recomandat sa pui doar ac,fara directie,pentru montarea directiei la dci numai pompa electrica costa 7 mil sh dar si caseta de directie,conducte,instalatie electrica te duci cu ac cu tot undeva la 50 mil,iar doar ac undeva pana in 30 mil,

Comment

• Salut ! Am tot kitul de AC si as vrea sa montez pe un 1.6 mpi 2005 cu servo . Inafara de electrica motor si buton comanda ..mai am nevoie de ceva ? Un pret estimativ pentru montaj in TIMISOARA sau apropiere daca stie cineva ? Mersi

Comment

• cumpara instalatia electrica cu ac ,uita-te in cutia cu relee sa aiba aceeasi mufa[sa se potriveasca cu cea a masinii] si spune exact ce piese ai ,esti tare departe ,undeva mai in urma gasesti toate piesele necesare

Comment

• am la dispozitie tot ce a fost demontat de pe un 1.4 mpi cu clima. inafara de radiatorul de apa care a fost spart si va trebui sa il achizitionez

Comment

• Trebuie si conducta directie ,curea accesorii,daca vrei te ajut ai numarul undeva mai sus

Comment

• Sal!Am un logan 2005 cu ac si ma batea gandul sa demontez instalatia de ac si sa o montez pe un logan 1,2 ambiance 2009.Merg montate "plug &play"?As face asta pentru ca as da loganul vechi la remat.Ce ar mai trebui sa cumpar pentru a functiona ok?..partea cu butonul de ac din interior..restul nu ma pricep.Nu am servo..la cea de 1,2.
                        Last edited by micutzu666; 27 March 2014, 15:44.
                        Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Salut,nu se potriveste nimic pe logan 1,2 ,trebuie instalatie ,compresor, de pe motorizarea respectiva

Comment

• Mai e nițeluș și se face și eu un an de când am montat AC (și GPL) pe mașină. Mi-am amintit de el acum, odată cu căldura ce se acumulează în mașină, grație Soarelui de primăvară. Efortul financiar a fost substanțial, dar a meritat. Am montat la Aurelian, am avut o pățanie cu compresorul, care nu era etanș, dar a fost rezolvată. Văd că jucăria funcționează OK și bucuria de a călători în răcoare e pe măsură. Baftă!

PS: ...și salutări, Aurelian!
                            Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                            Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Ai avut mare dreptate cu bujiile ,i-ti multumesc,iar cu compresorul am mai patit la cineva ,i-mi pare rau este un produs sh ,dar e bine cand se poate rezolva

Comment

• Multumesc Aurelian!M-ai linistit! )
                                Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google