a mai facut cineva operatia pe masina?
Montare aer conditionat pe logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
Originally posted by drone View PostSi eu care auzisem de 1500 de euro.
Comment
-
Buna treaba, daca as iesi pe la 800 macar m-as baga si eu.Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
-
Am tot cautat si am tot dat telefoane la toate numerele afisate in aces forum (aminari repetate ) si in final am ajuns la concluzia ca sub 1200 euro fara TVA nu se poate monta A/c pe Logan.
Am luat hotarirea si am montat la o firma specializata pe aer conditionat auto din Bucuresti la un pret final de 1550 Euro.
Puteti sa sunati la nr 0721.834.530.
Comment
-
@otigeo: 1.550 Euro ????????? Adica, aproximativ, 5.600 RON ??????? Woooooooow ..... Scuza-mi mirarea dar mi se pare enorm de ridicat pretul ... Oricum, multumim pentru informatie, esti singurul, din cate am citit, ce si-a montat A/C ulterior achizitionarii masinii. In cazul meu, prefer sa fac "rata la banca" pentru o masina noua cu tot cu aer decat sa fac credit doar pentru A/C. Am si avantaje ca nu am A/C pe masina ... Nu ma mai trimit colegii dupa inghetata, am fost o singura data si am venit cu ele pasta ... De atunci se duc doar cei ce au A/C pe masina
Comment
-
Salutare.Daca vreti AC va pot ajuta eu.Va dau lista de piese v-o cumparati de unde vreti voi (unde aveti "cunostiinte") si ma sunati cand le aveti sau prv me.Pt info nu ezitati.StimaAsistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
Comment