Montare aer conditionat pe logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pentru Daniel am o intrebare : functioneaza satisfacator ? Sau poate chiar foarte bine ? (motorul se comporta la fel ?)

Comment

Prietenul care si-a montat AC cu 2800 ROn..Spune-ne cum merge!!Adica ..Acum e cam frig..Dar totusi..
      @Andrei 9000euro am dat pe masina adica 8875 cu vopseaua metalizata!Daca mai pui ca si RCA si inmatriculare eu zic ca acolo iesi!Bafta

Comment

Originally posted by cattalin81 View Post
        Nici prin gand nu mi-a trecut sa il montez in fabrica , doar nu crez ca as fi vrut sa imi pun masina pe linia de productie sa am pretentia sa se monteze pe ea din fabrica ), pur si simplu am intrebat daca vreun dealer face asa ceva, pentru ca daca o fac as vrea sa o fac intr-un service autorizat, nu sa mi-o faca nea Sandel in coltul blocului si apoi sa ma trezesc cu cine stie ce probleme la masina.
        Tot ce am vrut a fost sa fie intr-un service autorizat cu o garantie la lucrare. E chiar asa imposibil?
        Ma intreb pentru ca citisem in unele locuri ca se paote face asta, manopera plus piese la 800 E dar garantie ciuciu
        iar cei care le conduc,au probleme din cauza masinilor

Comment

Originally posted by andrei View Post
          Am avut impresia ca are Ambiance...
          Ce legatura are aerul cond. Cu servodirectia?

Comment

Are sa stii......Nu stiu sigur care dar am auzit si eu detalii iti da andrei..... . In oltenita la rudele mele unchiu avea un ambiance 1.4 fara servo si a pus A/C cu 785E ....Noroc pe capu lui cu garantie 6 luni...

Comment

Singura legatura a AC cu servo directia e ca la DCI nu mai e loc pt. Servodirectia actionata de "motor" si de aceea e dotata cu servodirectie actionata electric (sub far).
              In pozitia unde ar trebui sa fie pompa hidraulica a servo directiei e compresorul de la AC actionat de cureaua motorului (nu cureaua de distributie).
              Va doresc o zi buna si multi km fara nici o problema.

Comment

Am Ambiance, m-as baga si eu sa-mi pun, dar sa gasesc mecanici seriosi. Eu am dat pe masina 7440 in 2006, versiunea cu Ac era vreo 8000 si ceva, ceea ce mi s-a parut mult. Acum un dci cu Ac e 9600, si sincer nu prea merita laganul banii astia, mai bine mai pun ceva si ma orientez spre alta marca.

Comment

si pana la urma a pus cineva aer pe logan , exista vreun servis care sa faca asta la un pret acceptabil , ca daca nu ma duc si pun unul sus pe capota ca la papucu de la alimentara sau ca la microbuzele din oras

Comment

astept si eu raspuns .....

Comment

si-a pus cineva de la sh. era pe un alt thread nu mai stiu la ce sectiune.

dap l-am gasit. era aici
                      Last edited by maistoru; 22 May 2009, 23:42.
                      vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

Salut , in bucuresti nu este nici un srevis care sa monteze a/c pe logan

si eu am dat 8600 in 2007 mai bine imi luam alta masina la bani asti
                        dar am vreut masina noua la 0 km

dar am vazut si logan cu servo hidraulic cu a/c
                        Last edited by manex; 21 July 2009, 09:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

daca vreti A/C pe logan, pe orice varianta...1.4, 1.6, 1.6 16v, 1.5dci, costa in jur de 1100euro, cu garantie si factura fiscala!, se monteaza acelasi kit ca in fabrica !

am si un kit de servodirectie la 250 euro, complet

contactati pe, Marcu George - 0721.834.530 - VA ROG sa specificati ca ati gasit datele de contact pe LOGAN CLUB FORUM ! multumesc

imi cer scuze la admini daca am intrecut limita cu o astfel de reclama, oarecum.
                          Last edited by tomu; 21 July 2009, 09:35.

Comment

Abea ce mi-am montat eu. M-au asigurat ca merge la fel ca cel din fabrica. Baietii au fost Ok. Pretul e bun daca vorbesti cu ei si le spui ca vrei ieftin. Am dat 900 eur.

Comment

unde ti-ai montat AC?

Comment

unde ai fost frate?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google