Montare aer conditionat pe logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

montaj ac

Salutare,

Am fost lenes si nu am mai scris pe forum.
    In Bucuresti am facut masina.
    Pana acum totul e ok.

Comment

Originally posted by manex View Post
      Salut , in bucuresti nu este nici un srevis care sa monteze a/c pe logan

si eu am dat 8600 in 2007 mai bine imi luam alta masina la bani asti
      dar am vreut masina noua la 0 km

dar am vazut si logan cu servo hidraulic cu a/c
      Aici te inseli. am vazut la cineva un ac montat la un service in bucuresti acum un an si la ajuns 4000 ron

Comment

veniti la mine am un aer de vanzare la 2900 ron cu tot cu manopera .e oferta-0726240862-razvan
        Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

Pentru diesel sau benzinar?
          INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

e de benzina dar facem rost si de dizel suna ma pt detalii

Comment

pe un ambiance se poate pune?
              Intreb deoarece pe masina nu am servodirectie...
              Mersi

Comment

@razvanypo- Eu mi-am montat deja, o sa dau numarul tau de telefon unui amic si discutati.

Comment

iti trebuie sa pui si caseta cu servo sau suna ma diseara poate facem o modificare si merge

Comment

AC - Logan Preferance 1,4 mpi

Salut baieti, sint mai nou pe aici.
                    La problema cu Ac-ul la Preferance va spun eu ca mi-am montat, am luat instalatia de la dezmembrari 450 euro+ manopera 500 lei la montaj intrand in acesti bani si schimbarea curelor ca aveam 57.000 km.
                    Instalatia are cca 1 an de cand e montata si merge perfect, singura problema a inceput sa apara cam de 1 luna in aglomeratii mari creste apa la 6 linii dar apoi scade la 4 cred ca e termocupla pe duca, in rest nu am avut probleme.
                    Cu respect Bogdan

Comment

• A/C se poate pune pe Logan aftermarket

firme in bucuresti:
                      Mattrix.ro 1000E+TVA garantie 2ani (zona Orhideea)
                      Climauto.ro 1450E garantie 2ani (zona Razoare)

asta e ce am gasit eu, sper sa va fie de folos

Comment

• montare aer conditionat pe logan

bineinteles ca se poate pune aer conditionat pe logan dar aici sunt necesare mai multe discutii. In primul rand va spun ca eu lucrez la astfel de lucrare si sper sa termin cat mai curand. O execut in regim de homemade si autofinantare. Nu este de loc ieftin, este posibil sa ajung la 2500 euro, cu preturile de acum. Nu stiu daca merita sau nu, nu ma intereseaza acest aspect, dar am aceasta ambitie. Sunt multe "obstacole" si fac precizarea ca in mod voit diversele versiuni de logan se configureaza diferit din fabrica, astfel incat este aproape imposibila aceasta modificare considerata una de complexitate mare. Eu am un Logan 1,4 ABS + si daca exista alti doritori putem sta de vorba pe aceasta tema. E mai mult de vb.

Comment

• ce cumperi tu de 2500 euro aer de mercedes vb prostii cred ca nu stii ce spui

Comment

• 2500 Euro Poate pune climatronic
                            I HAVE A !sigpic
                            fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Cred ca este foarte posibil sa ajung la suma asta pentru ca totul am cumparat si voi cumpara de la magazine specializate Dacia, totul nou, nimic second hand. Efectiv nu ma intereseaza partea financiara, poate sa coste si 5000 de euro si 10000 euro, vreau numai sa spulber acest mit si apoi sa ajut in mod clar, precis si detaliat si pe altii care vor sa faca acest lucru. Fac acest lucru ca pe o simpla distractie in lipsa de alte preocupari.
                              Am citit destule forumuri si nicaieri nu e clar ce ai de facut.
                              Lucrarea nu e terminata inca, tin o evidenta contabila exacta la tot ce cumpar si am notat reperele si datele tehnice la toate operatiile. Vreau ca a sfarsit sa se stie exact absolut tot chiar si cate suruburi si saibe s-au folosit.

Comment

• Pai mitul e spulberat demult, sunt destui care au montat AC pe Preferance, Ambiance...

Eu, de exemplu mi l-am montat singur, acasa, dar am fost atat de absorbit de munca, incat n-am facut poze

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google