If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
se poate e 1000 eur dar merita
de ex. eu am un logan ambience din 2006 si drumul bucuresti-arad(cam 600 km) 10 ore si m-am fiert in suc propriu in masina
Last edited by Alexmesterul; 13 August 2010, 21:07.
Reason: .
Salutare. Nu am mai intrat de multisor pe logan club, eu vanzandu-mi Loganul de vreo 2 ani.
Am o problema- vreau sa ii pun AC lui taica-miu pe Preferance. Cei care au facut asta au probleme cu masina? Se poate monta fara sa ai probleme ulterioare? Stiti pe cineva care monteaza asa ceva de la A la Z si sa nu imi ia pielea? (ma gandesc la un maxim 600 EUR).
Multumesc mult.Poti te rog sa imi dai mai multe detalii (eventual intr-un PM)- cine monteaza, piesele sunt noi sau second..eventual daca si-a mai montat cineva si daca se acorda garantie. Sunt dator de o bere daca iese treaba
Cred ca este foarte posibil sa ajung la suma asta pentru ca totul am cumparat si voi cumpara de la magazine specializate Dacia, totul nou, nimic second hand. Efectiv nu ma intereseaza partea financiara, poate sa coste si 5000 de euro si 10000 euro, vreau numai sa spulber acest mit si apoi sa ajut in mod clar, precis si detaliat si pe altii care vor sa faca acest lucru. Fac acest lucru ca pe o simpla distractie in lipsa de alte preocupari.
Am citit destule forumuri si nicaieri nu e clar ce ai de facut.
Lucrarea nu e terminata inca, tin o evidenta contabila exacta la tot ce cumpar si am notat reperele si datele tehnice la toate operatiile. Vreau ca a sfarsit sa se stie exact absolut tot chiar si cate suruburi si saibe s-au folosit.
Mai omule, fa-ti "temele" si ai sa vezi ca AC s-a pus de ceva timp, pe masinile ce nu au avut din fabrica asa ceva.
Nu cred ca intereseaza pe nimeni costuri mari la montarea acestuia (peste 2500 euro). Caci, de banii aia se poate cumpara o troaca cu AC, iar eventualul proprietar nu ridica un deget.
Chiar daca se vor supara multi: duceti-va si faceti-va un consult medical de specialitate (psihiatric). Suna urat, suna cum ca ati fi nebuni, insa se pare ca trebuie. Unii chiar ati luat-o pe aratura rau de tot si din pacate mai mult ca sigur nu doar in zona cu si despre masini...
PS: daca tot n-ai ce face cu 10 000 euro, iti dau eu una de 1.4 cu aer si de 6000 mergi si cumperi ceva celor ce au nevoie.
Multumesc mult.Poti te rog sa imi dai mai multe detalii (eventual intr-un PM)- cine monteaza, piesele sunt noi sau second..eventual daca si-a mai montat cineva si daca se acorda garantie. Sunt dator de o bere daca iese treaba
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment