Montare aer conditionat pe logan

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • piesele si lucrarea in sine prezinta incredere si cat dureaza ?

    Comment


    • Imbunatatiri Loganus

      Originally posted by Cezar View Post
      Mai omule, fa-ti "temele" si ai sa vezi ca AC s-a pus de ceva timp, pe masinile ce nu au avut din fabrica asa ceva.
      Nu cred ca intereseaza pe nimeni costuri mari la montarea acestuia (peste 2500 euro). Caci, de banii aia se poate cumpara o troaca cu AC, iar eventualul proprietar nu ridica un deget.
      Chiar daca se vor supara multi: duceti-va si faceti-va un consult medical de specialitate (psihiatric). Suna urat, suna cum ca ati fi nebuni, insa se pare ca trebuie. Unii chiar ati luat-o pe aratura rau de tot si din pacate mai mult ca sigur nu doar in zona cu si despre masini...

      PS: daca tot n-ai ce face cu 10 000 euro, iti dau eu una de 1.4 cu aer si de 6000 mergi si cumperi ceva celor ce au nevoie.
      Nu stiu de ce te freaca creasta de banii mei. Esti cumva contabilul meu si eu nu stiu ? Imi cheltui moneda asa cum vreau si nu am nevoie de consiliere. Nici de troacele vostre ruginite nu sunt interesat sa le cumpar. Asta ca sa respect din politete un limbaj adecvat. Si inca ceva, nu sunt un pusti, am 49 de ani si ma consider un om intreg la cap. Nici incult nu sunt, cred ca am mai multa recreatie decat ai tu scoala in total; printre altele, una din facultatile absolvite este medicina. Daca simt nevoia unui sfat sau a unui control medical, chiar stiu unde sa ma duc si te asigur ca nu stau la coada si nu am nevoie de programare. Dupa aceasta scurta prezentare va reamintesc ca suntem pe un forum de probleme auto si vreau ca sa ramanem doar in ideea forumului, de aceea va rog respectuos ca alte considerente personale sa le pastrati pentru dvs.

      Am cumparat un Loganus chel-chelut si vreau sa-l fac full in optiuni. Asta este o simpla ambitie si precizez odata pentru totdeauna NU MA INTERESEAZA COSTURILE !!! Am un fin care lucreaza la o reprezentanta Dacia si care ma bate la cap ca acest lucru nu este tehnic posibil. Abia acum am constatat ca este prabusit la cap, dar este prea tarziu. La concluzia asta a ajuns el dupa ce a stat de vorba cu unul din inginerii din reprezentanta, inginer care mi-a vorbit de sus si plin de el; ca asa ceva nu se poate realiza si nu este tehnic posibil, atunci cand am apelat la el pentru solutionarea unor diferite probleme tehnice. Cel mai mult m-a ambitionat incapatanarea prosteasca sustinuta si dupa ce s-au montat diverse imbunatatiri si s-au obtinut revizii autorizate. O fi politica cuiva aceasta idee, altfel nu imi explic de ce exista atatea combinatii in echiparea unui Loganus, dar nu si politica mea. Ca sa sa-i dau peste bot acestui inginer am sa echipez Loganusul full in optiuni si o sa obtin toate actele necesare.
      Pana acum am montat pe Loganus: servodirectie, ABS, geamuri electrice fata, inchidere centralizata, cd-player + incinte audio fata spate, alarma si A/C. Problema A/C s-a rezolvat elegant datorita prezentlor postari.
      Acum studiez modificarea aparaturii de bord, vreau sa arate consumurile, cantitatea de combustibil ramasa, Km ramasi, etc..., urmeaza oglinzi electrice, geamuri electrice spate, senzori parcare spate, airbaguri laterale, etc ... Toate operatiunile au fost facute cu piese de calitate.originale, fara inventii, cu personal calificat si nu este vorba de tunare sau de alte figuri. Masina nu a fost oprita din circulatie decat pentru mici perioade de timp strict necesare imbunatatirilor si poate fi vazuta zilnic pe strada.
      Am fost foarte placut surprins sa constat ca exista baieti superdotati care mananca Loganusuri pe paine. Trist este ca nimeni nu da doi bani pe acestia; sunt priviti doar ca simplii mecanici.
      In incheiere va fac cunoscut ca daca vor mai fi postari cu alta referire decat obiectul forumului, ma voi retrage definitiv din acest site.

      Comment


      • Nenea ma DOR ochii de atata citit
        Ah si bine punctat, cu banii tai faci ce vrei.
        I HAVE A !sigpic
        fara linkuri externe in semnatura

        Comment


        • b72zzt - Interesanta pledoarie si sunt surprins placut de inbunatatirile aduse unei cuti.
          Daca bani nu sunt o problema atunci de ce nu ai cumparat una cu aceste dotari sau ai preferat una cheala sa faci ,,experimente " pe ia.Chiar ma intreb cum so inpaca medicina cu mizeria?
          La ,,aparatura de bord " si ,,airbaguri laterale " chiar sari calul . E greu. Daca citeste astia de la dacia sar putea sa te coopteze in echipa de proiectari auto. Ai spus ca folosesti piese originale, oare loganul are aceasta optiune ? De unde originalitateea ?
          Si totusi daca i-ti place ceea ce faci si inbunatatirile aduse sunt hobiul tau ,atunci succes.

          Comment


          • ironii "off topic"

            Citind articolul tau, nu pot sa nu remarc modul voit ironic. Nu este nici locul nici timpul pentru ironii "off topic". Pacat ca nu ai nici un farmec prietene, fiindca nu prea imi dau seama care este subiectul si care este predicatul din postarea ta, iar in dex nu cuvantul "cuti" nu exista. De fapt si de drept, multe din cuvintele din postul tau nu figureaza in dex. Poti intelege chestia asta doar daca stii ce este ala un dex - si in special Dexul Limbii Romane. Sfatul meu este ca inainte de a posta ceva pe forum, sa pui puntintel mana pe cartea de gramatica a Limbii Romane, care se pare ca, in cazul tau, e mai grea decat mecanica. Risti ca potentialii cititori sa aibe nevoie de un traducator sa inteleaga ce vrei sa spui de fapt.
            Last edited by Seba; 3 April 2011, 18:12.

            Comment


            • persoanele care critica si nu le place dacia logan sa dispara de pe forum

              Comment


              • Originally posted by eugenmanea View Post
                Salutare. Nu am mai intrat de multisor pe logan club, eu vanzandu-mi Loganul de vreo 2 ani.
                Am o problema- vreau sa ii pun AC lui taica-miu pe Preferance. Cei care au facut asta au probleme cu masina? Se poate monta fara sa ai probleme ulterioare? Stiti pe cineva care monteaza asa ceva de la A la Z si sa nu imi ia pielea? (ma gandesc la un maxim 600 EUR).

                Multumesc,
                Eugen
                La problema cu Ac-ul la Preferance va spun eu ca mi-am montat, am luat instalatia de la dezmembrari 450 euro+ manopera 500 lei la montaj intrand in acesti bani si schimbarea curelor ca aveam 57.000 km.
                Instalatia are cca 1 an de cand e montata si merge perfect. Montajul facut in Slatina - Olt

                Comment


                • @eugenmanea:
                  Si eu am un Logan Preferance pe care acum anul trecut am pus A/C. Merge fara probleme. Anul trecut am facut 4 ani cu ea si am schimbat si curelele. Instalatia am luat-o din dezmembrari si montajul l-a facut un mecanic de la dacia acasa la el. Eu sunt foarte multumit de cum merge.

                  Comment


                  • Originally posted by b72zzt View Post
                    Citind articolul tau, nu pot sa nu remarc modul voit ironic. Nu este nici locul nici timpul pentru ironii "off topic". Pacat ca nu ai nici un farmec prietene, fiindca nu prea imi dau seama care este subiectul si care este predicatul din postarea ta, iar in dex nu cuvantul "cuti" nu exista. De fapt si de drept, multe din cuvintele din postul tau nu figureaza in dex. Poti intelege chestia asta doar daca stii ce este ala un dex - si in special Dexul Limbii Romane. Sfatul meu este ca inainte de a posta ceva pe forum, sa pui puntintel mana pe cartea de gramatica a Limbii Romane, care se pare ca, in cazul tau, e mai grea decat mecanica. Risti ca potentialii cititori sa aibe nevoie de un traducator sa inteleaga ce vrei sa spui de fapt.
                    Bine punctat in prima fraza a ta. Eu faceam ,, haz de necaz" la modul tehnic unde ,,subiectul" esti tu si ,,predicatul" este masina ( cutie , sifonier ,bilci, balena, etc. in functie de viziunea fiecaruia) , si nu analiza pe text din punct de vedere gramatical , ca de doamne , nu sunt absolvent la facultatea de litere sau trebuie ?
                    Vorbind din punct de vedere tehnic sunt foarte curios si nu numai cum poti adapta airbag-urile laterale pe aceasta masina si de unde procuri piesele ,,de origine "
                    In curind ma astept sa transformi 1.4 mpi in ,, dizal"

                    Comment


                    • fara titlu

                      Piese originale gasesti in Pitesti. Tot ce se monteaza in fabrica, se gaseste si de vanzare. Sunt "baieti" care la comanda cred ca pot sa-ti vanda si fotoliul din biroul directorului general al uzinelor Dacia. Baieti care stiu sa monteze diverse chestii pe Logan gasesti pe Forum. Sunt foarte buni. Ca o concluzie, daca ceva a fost facut in fabrica, a doua zi se face si in exterior.
                      Last edited by Seba; 3 April 2011, 18:13.

                      Comment


                      • Originally posted by zlate58 View Post
                        6- 700euro la galati cumanopera cu tot
                        mai e de actualitate?

                        Comment


                        • este 0743271105

                          Comment


                          • aeeeeer

                            Stie cineva o firma serioasa care sa incarce instalatia cu freon ?

                            Comment


                            • Ma bag si eu in seama. Asta este cel de-al treilea an cand am pus A/C pe Preferance-ul meu si merge fara nici un fel de problema. Baga aer rece la fel ca la prima pornire. Am si filtru care trebuie schimbat cam la o jumatate de an (cam la 6 luni este negru, mers majoritatea timpului in oras).
                              Toate cele bune.

                              Comment


                              • salutare

                                In judetul Gorj sau ceva mai aproape monteaza cineva AC pe Logan Preferance?
                                DACIA LOGAN

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google