Montajul instalatiei de aer conditionat nu este foarte complicat insa intervine calicia exagerata a serviceurilor. Cu adaos de 400% sa fim seriosi.....
Montare aer conditionat pe logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tu banuiesc ca ai servo, nu?
Comment
-
nu am servo am varianta authentique cam ca Ambiance
Eu sunt foarte multumit de cum merge masina si de aceea m-am indragostit efectiv de ea. Nu am avut timp sa ma ocup de aceasta problema dar in maxim 1 luna o sa am si aer conditionat pe ea.Sunt ambitios din fire si dispun si de resursele financiare.Marea problema este ca in judetul Constanta nu gasesti NIMIC. O sa merg la PITESTI sau MIOVENI si o sa gasesc un baiat destept pentru ca am gasit pe net la spanioli cum se monteazaLast edited by andrei; 27 August 2007, 13:12.
Comment
-
@augustinel64: S-ar putea sa nu se poate pune AC daca n-ai servodirectie. Mai intreaba si tu.
Comment
-
Originally posted by augustinel64Am cumparat de la ei 2 masini si nu am primit cadou nici macar un breloc. Si dupa cat de calici sunt cred ca costa 100.000.000 lei.
Comment
-
Pai isi permit sa puna adoas asa mare ca au monopol in oras.
Comment
-
eu am pus aer conditionat pe un Preferance dupa iesire din garantie, altfel piedeam garantia, cu 650 euro cu pise originale de fabrica intr-un service apartinind unui prieten. Am stat cu masina la montat aerul o zi intreaga. Functioneaza perfect. Pentru doritori relatii la 0722546027
Comment
-
Originally posted by mihavisaeu am pus aer conditionat pe un Preferance dupa iesire din garantie, altfel piedeam garantia, cu 650 euro cu pise originale de fabrica intr-un service apartinind unui prieten. Am stat cu masina la montat aerul o zi intreaga. Functioneaza perfect. Pentru doritori relatii la 0722546027
Comment
Comment