Parbriz ciobit...ii trag un ciocan?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Te costa in jur de 40 de lei. La firma Ager care o gasesti pe langa cimitirul Belu, cum cobori de la eroii revolutiei catre tineretului pe dreapta, imediat dupa curba. Toata treaba dureaza maxim juma' de ora si nu se mai cunoaste nimic. Chiar sunt meseriasi. Bafta! Ai pm cu cine sa vorbesti si nr. lui de tel. ;)
    Last edited by vitriol; 28 January 2009, 11:56.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Mai bine il lasi asa si daca e sa se extinda vreodata il schimbi pe Casco.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Mai nasol e sa ai fransiza 100E si atunci chiar nu se merita sa-l lasi asa.

Comment

Am sunat la Gimarom invest srl si au spus ca operatia de schimbare a parbrizului dureaza 1 ora 30 min si 4 ore trebuie sa steie masina nemiscata am mai fost la alt service destul de bun dupa parerea mea si a zis ca masina trebuie sa steie o noapte la ei sa se lipeasca bine acuma in care sa am incredere mai multa?

Comment

Din ce am inteles de la un prieten care a schimbat parbrizul la Logan, operatiunea a durat o ora, a mai stat cu ea 2 ore acolo, iar seara trebuia sa stea masina pe plan drept (adica sa nu fie cocotata intr-o parte pe bordura sau mai stiu eu cum).

Comment

Cat de curand am de gand sa schimb parbrizul pe casco si sunt curios cum se da jos vechiul parbriz si sa se inlocuiasca cu cel nou ce metoda folosesc cei de la service, daca razuiesc pe acolo unde este lipit vechiul silicon si se duce vopseaua nu rugineste intre parbriz si tabla cu timpul?
              Last edited by radu2008; 29 March 2009, 18:04.

Comment

Durata de asteptare la schimbarea unui parbriz fara cheder , adica lipit prin silicon , este in functie de tipul de silicon folosit. Sunt unele cu "uscare" rapida, si poti pleca cu masina in cca 2 ore, si altele care se usuca ceva mai lent si .... cere timp mai mult de asteptare.
                @Radu 2008 - oricum trebuie sa inlaturi vechiul silicon , asta daca vrei ca cel nou sa faca o priza foarte buna. De ruginit nu-ti va rugini , mai ales daca se curata bine zona si apoi nu sunt zgarciti cu primer-ul . Eu unul am lucrat la microbuze , si niciodata nu am avut surpriza sa vad ca a ruginit tabla .
                , sunt cu ochii pe voi !
                :thumbsup:

Comment

Ms Florin am vb cu cei de la service si au zis ca trebuie sa steie masina la ei peste noapte!

Comment

Azi am aflat de la un coleg ca el a schimbat parbrizul si i-a aparut rugina in zona aceea masina este din 2006 si acuma a fost chemat pentru ceruire ma apuca groaza daca este adevarat ca trebuie sa schimb parbrizul numai sa vina caldura !

Comment

trei (3) ciobituri am in parbriz . dar, nu il schimb nici de al draq. vad ca nu avanseaza spartura, deci: "las-o ma ca merge asa"
                      sigpic

Comment

Urmeaza sa duc si eu masina luni in service dacia ca sa schimb parbrizul pe casco. Stie cineva cum trebuie demontat vechiul parbriz ca sa nu zgarie ei pe acolo ceva si ulterior sa apara rugina. E cineva care a schimbat parbrizul si ia aparut rugina injurul acestuia dupa un timp?

Comment

Eu am schimbat parbrizul azi vara si nu a aparut rugina pana acuma si eu mi-am facut probleme ca o sa apara rugina sau sa zgarie baieti de la service cand pun parbrizul dar sunt multumit inainte le-am atras atentia sa aiba grija cum lucreaza!

Comment

Stie cineva cit costa un parbriz de origine dacia? Am parbrizul de origine ciupit de la pietricelele care sar in trafic( niste gaurele cit un virf de ac) se merita sa-mi mai pun de origine sau sa-mi pun unul cu parasolar Pilkington?

Comment

Unul de origine costa 420 ron fara montaj!

Comment

Ati folosit asa ceva (atasament) pt repararea micilor fisuri?
                                Spune ca cica repara pana la 16 cm de fisura.
                                Am gasit asa ceva la o benzinarie si tare sunt curios daca chiar repara micile fisuri, am vreo trei, cea mai mare 1 cm.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google