Parbriz ciobit...ii trag un ciocan?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

mai bine il schimbi pe asigurare,nu o sa-ti para rau.

Comment

Originally posted by Hellman
      eu am schimbat multe pe casco si nu am platit nimic in plus... acum depinde si de firma la care ai casco incheiat
      tu ai leasing nu ai observat o mica fluctuatie la rata???

sigpic

Comment

Pentru reparatii parbrize ciobite click aici.

Comment

spike eu nu prea am auzit de bine despre ei depe alte forumuri...
          dar repet doar am vazut pe langa ca tarifele sunt enorme tipi nu-s priceputi

sigpic

Comment

Eu o sa ma duc sambata la ei sa-mi repar parbrizul... ma sacrific pentru ca n-am ce face. Va tin la curent

Comment

ok , chiar te rugam sa ne zici cum a fost sa pui si niste poze After si Before...

sigpic

Comment

In afara de recomandarea facuta de Sp!Ke, cine mai poate sa recomande si alte firme din Bucuresti, care schimba, sau repara parbrize? Am si eu o crapatura pe parbriz, si as dori sa contactez mai multe firme, pt a vedea cam care mai sunt preturile, si in functie de asta sa ma decid la ce firma sa apelez.

Bafta!!

sigpic

Comment

Altele nu prea mai sunt, cel mai bine e sa te duci la Expert Detailing.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am dat astazi emailuri la Autoglas, Expert Detailing si la Robusta. Autoglas mi-a raspuns: "GEAMUL SI MONTAJUL UNU PARBRIZ NOU SUNT LA PRETUL DE 410 RON."
                    Robusta: "Parbriz 460 ron, Manopera 125 ron"
                    Iar Expert Detailing nimic deocamdata.......inca astept un raspuns de la ei

Am intrebat si de posibilitatea repararii acelei crapaturi, care dupa parerea mea este cam de 10cm, si evident, ca la aceste dimensiuni nu mai poate fi reparat.

sigpic

Comment

Sa nu omitem faptul ca la casco pt fiecare dosar/reparatie se retine o taxa de 100 euro- citi bine contractul de casco eu m-am lovit am mai vb de asta in alte posturi
                      1.5 dc

Comment

Mai intai intelege ce scrie acolo si apoi iti dai cu parerea...

Comment

Originally posted by mae View Post
                          Sa nu omitem faptul ca la casco pt fiecare dosar/reparatie se retine o taxa de 100 euro- citi bine contractul de casco eu m-am lovit am mai vb de asta in alte posturi
                          Despre ce taxa vorbesti?
                          In fiecare an valoarea asigurata scade si singura problema e ca dauna sa nu depaseasca suma asigurata.
                          Tot ce ei de plata este taxa aceea de reintregire a politei care e procent din valoarea daunei, dar oricum nu e o suma uriasa si decat sa scoti din buzunar 4-5-600 RON mai bine apelezi la casco. Am apelat la casco prin Asiban in doua cazuri pentru 200 respectiv 400 RON si nu mi-au crescut rata. Tot ce am platit e taxa aceea de reintregire care a fost undeva pana in 10 RON.

Comment

Originally posted by Sp!Ke View Post
                            Pentru reparatii parbrize ciobite click aici.
                            In Sibiu stie cineva o firma buna de profil?Mersi!

Comment

Stiu ca sunt ceva firme de detailing prin centru, dar nu mai stiu exact numele. Cauta si vei gasi, ori pe internet, ori in oras.

Comment

Nitescu: Daca ciobitura este mica (2-3mm), nu este motiv de ingrijorare, daca este mai mare, se poate repara: se videaza locul ciobit (adica se extrage aerul din straturile ciobite) dupa care se umple cu o rasina speciala transparenta, reparatia se va vedea foarte putin chiar si de aproape.
                                In caz ca fisura este ireparabila, exista si varianta CASCO, caz in care este nevoie de adeverinta de la politie si bineanteles inlocuirea parbrizului.
                                In Sibiu poti intreba daca repara ciobituri parbrize la:
                                -Gimarom invest srl, Selimbar, DN1, langa consulatul german, tel. 0269/232938
                                -Auto glass genik Sibiu, str magheranului 68, tel. 0269/221606
                                -Daca nu repara cei de mai sus, incearca la Ramnicu Valcea la firma Expert Detailing, str. Bib. Mihaiescu Nr 46A, tel. 0747373865 ( parca vis-a-vis de Boromir)
                                - mai era o firma pe calea Gusteritei, in Sibiu, dupa Balanta , dar nu stiu daca mai functioneaza.
                                Sa intrebi care este pretul, si vezi daca se merita.SUCCES!
                                Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google